Пересувні мобільні аптеки в Україні: цікавою є ваша думка

15 Березня 2023 3:12 Поділитися

Нещодавно ми інформували наших читачів про ініціативу з боку влади щодо запровадження аптек на колесах — альтернативного механізму реалізації ліків у сільській та важкодоступній місцевості. Відповідна нормативно-правова база вже напрацьовується. Зміни торкнуться і Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів).

А що ви думаєте з цього приводу? Пропонуємо долучитися до опитування в нашому Viber-каналі.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»,
фото dknews.kz

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Людмила 16.03.2023 8:26
Були таки собі "Виїзди на ферми,.в поле для колгоспників ,пахарям."Що мало аптек всюди на кожному кроці. Так давайте ще по дорогам будем мотаться з лікарськими засобами. як зі штанцями та кофтинками....
аптекар 16.03.2023 12:44
Ви, напевно, Людмила, в місті живете, і не знаєте проблем села. Ініціатива хороша, бо якщо цим будуть займатися ліцензовані аптеки, графік виїздів таких автомобілів буде оприлюднений для можливого контролю, відпуск буде здійснюватися фармацевтом з обладнаного теромоконтейнерами автомобіля, то що поганого в цій ініціативі? Чи краще, хай поштарі цим займаються, як було раніше, і нелегальні торгівці?

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті