До уваги аптечних закладів Одеси!

22 Березня 2023 2:38 Поділитися

До Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі — Держлікслужба) в Одеській обл. надходить інформація про активізацію діяльності шахраїв. Так, в Одесі аптечні заклади відвідує невідома особа, яка представляється Юрієм Павловим, працівником Держлікслужби або особою, що володіє інформацією про заплановані перевірки відповідної аптеки. За грошову винагороду (як правило, за готівку, що міститься в касі) ця особа пропонує надавати послуги з повідомлення щодо дати та часу проведення перевірок, при цьому залишає свої контактні дані.

У Держлікслужбі та її територіальних органах особа на ім’я Юрій Павлов не працює та не працювала, будь-якого відношення до їх діяльності не має.

Відповідно до постанови КМУ від 13 березня 2022 р. № 303 на період дії воєнного стану припинено планові та позапланові заходи державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду. При цьому дозволяються деякі позапланові перевірки в окремих випадках, визначених цією постановою, і лише на підставі рішень центральних органів виконавчої влади, що забезпечують формування державної політики у відповідних сферах. За наявності підстав дата та час позапланових перевірок визначаються керівником Держлікслужби, доступу до цієї інформації сторонні особи не мають.

Враховуючи вищевикладене, Держлікслужба просить суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері обігу лікарських засобів та медичних виробів, на будь-які провокаційні протиправні дії, у тому числі з боку осіб, що нібито діють від імені Держлікслужби, не реагувати та інформувати про такі факти правоохоронні органи.

З питань проведення будь-яких заходів державного нагляду (контролю) у відомстві просять звертатися безпосередньо до Держлікслужби.

За матеріалами www.dls.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті