У е-каталозі Prozorro Market уперше закуплено дороговартісне медичне обладнання

11 Квітня 2023 4:58 Поділитися

ДП «Медичні закупівлі України» (далі — ДП «МЗУ») повідомляє, що вперше підприємством здійснено закупівлю дороговартісного складного медичного обладнання за допомогою е-каталогу Prozorro Market. Мова про 40 реанімобілів, які придбано в межах президентської ініціативи UNITED24.

Е-каталог дозволяє закуповувати товари максимально просто та в стислі терміни. Уся процедура від оголошення закупівлі до укладання угоди з постачальником за цим тендером зайняла 5 днів.

Тепер замовнику, який хоче закупити реанімобілі, не треба йти довгим шляхом: формувати специфікацію, досліджувати ринок та предмет закупівлі. Роботи зі створення медико-технічних вимог, кваліфікації постачальників, а також їх досвіду та перевірки відповідності предмету закупівлі взяли на себе фахівці ДП «МЗУ» як адміністратор медичної частини е-каталогу.

Замовнику достатньо лише зайти в електронний каталог, знайти відповідну категорію та оголосити запит цінових пропозицій у кілька кліків.

«Розвиток інструменту Prozorro Market, який дозволяє публічним замовникам купувати швидко, надійно та економно, є частиною реформи сфери публічних закупівель. З його допомогою лікарні можуть набагато простіше та оперативніше закуповувати складне обладнання і бути впевненими в його якості. Адже кожного постачальника перевіряють співробітники МЗУ», — зазначив виконувач обов’язків гендиректора ДП «МЗУ» Едем Адаманов.

Незабаром асортимент складного медичного обладнання в Prozorro Market буде ще більше розширюватися. За допомогою е-каталогу можна буде придбати комп’ютерні томографи, магнітно-резонансні томографи, апарати штучної вентиляції легень тощо.

Нагадаємо, що Prozorro Market працює за принципом інтернет-магазину, де публічні замовники можуть купувати необхідні товари за бюджетні кошти. ДП «МЗУ» як адміністратор медичної частини е-каталогу наповнює його товарами, розвиває асортимент та кваліфікує постачальників.

За матеріалами medzakupivli.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*