Аптеки «D.S.»: в основі роботи — соціальна відповідальність

15 Червня 2023 2:29 Поділитися

З 2013 р. мережею аптек «D.S.» започатковано традицію — відкрита звітність про ключові ініціативи й рішення компанії, що чинять вплив на розвиток аптечної галузі та суспільні процеси, логічним продов­женням якої став Четвертий соціальний звіт. У документі докладно висвітлено ключові напрямки соціальної відповідальності за період 2020–2022 рр., яка відображається не лише в благочинності, що за останні 3 роки становить понад 15 млн грн за різними напрямками, але і в способі ведення бізнесу — відповідальності щодо партнерства, інформації, ресурсів та екології.

Аптеки «D.S.» сьогодні — це 385 торгових точок у понад 100 містах України, де забезпечуються належна якість товарів і послуг за доступними цінами та турбота про кожного відвідувача. У цьому контексті варто відзначити ліки та дієтичні добавки «Arbor Vitae», що є власною торговою маркою компанії з понад 250 найменуваннями, які є оптимальним варіантом за критеріями «ціна — якість» у своїй товарній категорії.

Зокрема, у звіті йдеться про інвестиції в освіту в Україні та фахові знання персоналу, систему електронного відпуску ліків, а також про активну громадянську позицію компанії — допомогу нашим захисникам та співпрацю із благодійними фондами, громадськими й волонтерськими організаціями, що опікуються соціально вразливими верствами населення. Слід відзначити, що участь у благодійності для компанії є окремим напрямком стратегії розвитку та можливістю позитивно впливати на суспільство.

Мережа аптек «D.S.» — це також про відновлення історичної фармацевтичної спадщини, зокрема через діяльність інтерактивного музею «D.S. Таємна аптека» у м. Львів. Це простір для пізнавального дозвілля та емоційного відновлення, який від початку активної фази війни дітки-переселенці відвідують безкоштовно.

Про всі ініціативи компанії більш детально можна дізнатися в Четвертому соціальному звіті мережі аптек «D.S.»  за посиланням: www.flipsnack.com/A6C58FCC5A8/2020-2022.html.

Більше про компанію та її проєкти на apteka-ds.com.ua.

Контактна особа: Люба Дуб, директорка з маркетингу, e-mail: [email protected]
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті