З Днем Незалежності України!

24 Серпня 2023 9:08 Поділитися

Ми є. Були. І будем ми! Й Вітчизна наша з нами.
Іван Багряний

Щиро вітаємо з Днем Незалежності України!

24 серпня 1991 р. Верховна Рада України прийняла історичний документ — Акт проголошення незалежності України. Слід зазначити, що у чернетці документа йшлося не про «проголошення», а «відновлення», однак при редагуванні ця частина зазнала змін. Після голосування група народних депутатів урочисто внесла до зали пленарних засідань український національний синьо-жовтий прапор і накрила ним трибуну.

Як і синьо-жовтий стяг має давню історію, так і українська державність сягає корінням далеко в давнину — від середньовічної держави Русь, Королівства Русь, козацької держави Війська Запорозького, Української Народної Республіки. Наша Батьківщина пройшла багато випробувань, перебувала в складі інших держав, була учасницею багатьох історичних подій. Через роки після відновлення незалежності, на жаль, знову доводиться боротися та захищати.

Проведемо 32-гу річницю незалежності з надією й вірою у перемогу України над російськими загарбниками, мрією про мирне, світле та безпечне життя! Дякуємо усім, хто наближає нас до цього. Бажаємо енергії та впевненості, наснаги і сил, міцного здоров’я та мужності.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*