Новою заступницею голови НСЗУ призначено Ірину Кондратову

12 вересня Кабінетом Міністрів України  (КМУ) призначено на посаду заступниці голови Національної служби здоров’я України Ірину Кондратову. Про це повідомив представник КМУ у Верховній Раді України Тарас Мельничук у своєму Telegram-каналі.

Педіатр-неонатолог, керівниця Харківського регіонального перинатального центру, доцент кафедри педіатрії № 1 та неонатології Харківського національного медичного університету І. Кондратова увійшла до рейтингу сотні найвпливовіших жінок світу за версією ВВС, які надихали протягом 2022 р. Українська лікарка з обкладинки Time. Харківська лікарка, якій Девід Бекхем на добу передав свій акаунт в Instagram, щоб зібрати кошти на обладнання для немовлят. Лікарка, яка майже 3 міс приймала пологи в підвалі, жила поруч з колегами та пацієнтами, навіть під обстрілами ворога продовжувала надавати медичну допомогу вагітним.

Так знають І. Кондратову у світі й в Україні.

«Вважаю це чудовим підсиленням команди. Щиро вітаю з призначенням! Бажаю успіхів на новій посаді та плідної роботи на благо українських пацієнтів!», — прокоментував призначення міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»,
фото www.facebook.com/UNICEFUkraine

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті