Вічна пам’ять Володимиру Васильовичу Синяку

21 Вересня 2023 5:26 Поділитися

ТДВ «Рівнефармація» із великим сумом повідомляє про непоправну втрату — 21 вересня пішов із життя Володимир Васильович Синяк  — заслужений працівник охорони здоров’я України, засновник ТДВ «Рівнефармація», корифей фармацевтичної галузі та голова Рівненської обласної асоціації фармацевтів. Він присвятив усе своє життя фармацевтичній справі.

Володимир Васильович створив потужну та найбільшу аптечну структуру в Рівненському регіоні, дбав про надання якісної консультативної та медичної допомоги населенню, розширення та розвиток аптечної галузі. За його сприяння розпочали діяльність «Аптека для ветеранів» та «Аптека-музей» у м. Рівне, відкрито фармацевтичне відділення в Рівненському базовому медичному коледжі.

Володимир Васильович був не лише сильним лідером, але і чуйним та мудрим керівником. Він мав активну громадську позицію, співпрацював із медичними установами регіону, був членом колегії управління охорони здоров’я Рівненської обласної державної адміністрації.

Колектив ТДВ «Рівнефармація» висловлює щирі співчуття генеральній директорці Садовник Ользі Володимирівні, дружині Людмилі Михайлівні, рідним та близьким Володимира Васильовича в цей непростий час.

Прощання відбудеться завтра, 22 вересня 2023 р., о 10:30 у приміщенні ТДВ «Рівнефармація» за адресою: майдан Незалежності, 3, а також о 12:00 на кладовищі по вул. В. Чорновола, 106 (Новий двір).

«Щотижневик АПТЕКА» також висловлює глибокі співчуття родині Володимира Васильовича, друзям, колегам — усім, хто знав і працював із ним. Він був не тільки видатним фармацевтом, але й прикладом для інших, який завжди готовий допомогти і підтримати. Його втрата надзвичайно болюча для всього фармацевтичного співтовариства, де його заслужено вважали авторитетом і наставником.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»,
за матеріалами www.facebook.com/rivne.pharmacy

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті