Жителі м. Рівне можуть придбати вакцину від грипу і зробити щеплення в аптеці

05 Жовтня 2023 11:11 Поділитися

Така послуга буде доступною для всіх бажаючих провести імунізацію від грипу в м. Рівне 5 жовтня в приміщенні аптеки № 1 Товариства з додатковою відповідальністю «Рівнефармація», що на Майдані Незалежності, 5, м. Рівне, з 17:00 до 18:30. Медики КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) «Центральний» Рівненської міської ради» проводитимуть профілактичні щеплення від грипу для всіх бажаючих вакцинуватися. Вакцину «ДжіСі Флю», що є 4-валентною, можна буде придбати в цій же аптеці та одразу зробити щеплення (не виходячи з аптеки).

У ТДВ «Рівнефармація» інформують, що для проведення вакцинації в аптеці необхідно:

  1. Зателефонувати за номером довідки +38(067) 444-15-67 та зареєструватися на вакцинацію. Також можна записатися в аптеках ТДВ «Рівнефармація».
  2. У призначену дату прийти до аптеки.
  3. Пройти медичний огляд лікаря, який працюватиме на базі аптеки.
  4. Після огляду лікаря придбати вакцину та отримати щеплення.

Огляд лікаря безкоштовний, а вартість вакцини — 388 грн.

«Подібна ініціатива значно спрощує доступ до сезонної вакцинації проти грипу, що в умовах воєнного стану має надзвичайно важливе значення», — зауважила в.о. начальника управління охорони здоровʼя виконавчого комітету Рівненської міської ради Лариса Обуховська.

За інформацією керівника ЦПМСД «Центральний» Рівненської міської ради О. Шрама, в рамках співпраці закладу із ТДВ «Рівнефармація» розглядається можливість проведення аналогічного заходу і в подальшому.

В управлінні охорони здоров’я м. Рівне нагадують, що щеплення від грипу не входить до Календаря профілактичних щеплень, однак є рекомендованим МОЗ.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті