«Берлін-Хемі/А.Менаріні»: 30 років з Україною в серці!

«Берлін-Хемі/А.Менаріні» — міжнародний виробник ліків із багатими традиціями та давньою історією, що посідає одне з провідних місць серед потужних гравців світового фармацевтичного ринку у складі міжнародної групи MENARINI Group, де демонструє стале зростання й успішне розширення та відповідає за більш ніж 30 країн у Центральній і Східній Європі. Головна мета компанії — невпинно працювати заради здоров’я людей. І їй це вдається сповна, адже компанію та її лікарські засоби знають і обирають у всьому світі.

Екскурс у витоки

Історія представництва компанії «Берлін-Хемі/А.Менаріні» в Україні почалася у 1993 р. зі створення представництва, що об’єднало команду справжніх професіоналів, які змогли не просто вивести продукти компанії на ринок, а й зробити їх «народними» улюбленцями. На сьогодні це 41 лікарський засіб у різних фармакологічних формах, що представлені препаратами для лікування серцево-судинних, ендокринних, запальних, респіраторних, урологічних захворювань, а також препаратів, що застосовуються при йододефіциті. А ще — мільйони вдячних пацієнтів, для яких компанія постачає ці життєво необхідні ліки.

Бренди, що творять історію

Історія успіху компанії «Берлін-Хемі/А.Менаріні» — це якісні та ефективні препарати в поєднанні з колективом представництва, завдяки зусиллям та старанням якого вони впевнено займають лідерські позиції на фармацевтичному ринку України.Представлені на ринку препарати є гордістю компанії, адже їх обирають та їм довіряють своє здоров’я вже не одне покоління українців.

  • Компанія «Берлін-Хемі/А.Менаріні» вийшла на фармацевтичний ринок України у 1993 р. разом з препаратами, які з «народження» були запрограмовані на успіх: один з найвідоміших брендів на сьогодні, бестселер* у своїй терапевтичній ніші — нестероїдний протизапальний засіб НІМЕСИЛ®, не менш відомий хіт — ферментний препарат для лікування порушення травлення — МЕЗИМ® ФОРТЕ та лікарський засіб із екстракту плодів пальми пилкоподібної для лікування урологічної патології у чоловіків ПРОСТАМОЛ® УНО.
  • У 1996 р. на ринок виходить фаворит багатьох лікарів для лікування болю у м’язах та суглобах і запалення сухожиль — ФАСТУМ® ГЕЛЬ.
  • З 1996 р. і донині впевнено по фармацевтичному ринку крокує ЛІОТОН 1000® ГЕЛЬ, ефективність якого пацієнти мають змогу оцінити при лікуванні варикозу і його ускладнень.
  • Про капсули та емульсію ЕСПУМІЗАН®, що допомагають при здутті, метеоризмі та коліках у немовлят, українці вперше дізналися у 1996 р.
  • У 2002 р. компанія «Берлін-Хемі/А.Менаріні» підтримує Державну програму профілактики йодної недостатності та створює цілу терапевтичну нішу з лікарських засобів для лікування йододефіциту, вивівши на ринок препарат ЙОДОМАРИН®.
  • Знеболювальний та жарознижувальний ефект нестероїдного протизапального засобу ІМЕТ® українські споживачі змогли оцінити у 2006 р.
  • У 2011 р. портфель компанії поповнюється серією сольових назальних спреїв КВІКС®, що дозволяє полегшити нежить і закладеність носа.
  • Хоча алергія поки невиліковна, але її можна тримати під контролем, — твердо вирішили в компанії «Берлін-Хемі/А.Менаріні», і у 2015 р. на ринок виходить анти­гістамінний засіб НІКСАР®, що став улюбленцем у лікарів**.
  • Лікарський засіб на основі компонентів природного походження РЕСПЕРО МИРТОЛ® з’явився відносно недавно — у 2021 р., але вже впевнено набуває популярності в комплексному лікуванні захворювань дихальних шляхів.

Дійсно яскрава історія ефективних лікарських засобів від компанії «Берлін-Хемі/А.Менаріні», якими мають змогу користуватися українські споживачі!

Коли результати говорять самі за себе

Компанія «Берлін-Хемі/А.Менаріні» — це не про сподівання і пусті обіцянки, а про конкретні результати. Підтвердженням цьому є відзначення компанії та її препаратів на щорічному конкурсі професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея»: ФАСТУМ® ГЕЛЬ (2004, 2006, 2011, 2014 р.), МЕЗИМ® ФОРТЕ (2005, 2011, 2014 р.), ЙОДОМАРИН® (2004, 2006 р.), НІМЕСИЛ® (2012, 2014, 2018, 2019, 2021 р.), ЕСПУМІЗАН® L (2019 р.), ЛІОТОН® (2012, 2021 р.).

Соціально-гуманітарна місія

Окрім забезпечення ліками, для компанії «Берлін-Хемі/А.Менаріні» важливою є соціальна відповідальність. Повномасштабне вторгнення стало серйозним викликом як для українського суспільства, так і для української системи охорони здоров’я, зокрема й для фармацевтичної галузі. Тому як відповідальний виробник та постачальник ліків, для якого піклування про пацієнтів є найвищою цінністю, компанія «Берлін-Хемі/А.Менаріні» однією з перших долучилася до допомоги українським громадянам.

З перших тижнів вторгнення, незважаючи на всі ризики, українське представництво компанії змогло організувати забезпечення стабільного постачання життєво необхідних ліків, створило безпечні умови для співробітників та партнерів, сприяло імпорту та розповсюдженню у якості гуманітарної допомоги значної кількості лікарських засобів, зокрема для лікування патології щитоподібної залози.

Представництво «Берлін-Хемі/А.Менаріні» зберегло структуру організації та підтримує своїх співробітників належним чином для продовження повноцінної діяльності в умовах воєнного стану, забезпечуючи всю складову роботи, належні виплати і матеріальне забезпечення (медичне страхування, проїзд, мобільний зв’язок). За усіма спеціалістами компанії, які перебувають наразі у складі Збройних сил України або в теробороні, захищаючи Україну, компанія зберігає робочі місця та компенсації в повному обсязі.

Кожне із досягнень компанії «Берлін-Хемі/А.Менаріні» — це частина фармацевтичної історії, яка створюється вже сьогодні заради здоров’я людей. За кожним лікарським засобом стоять невпинна наполеглива праця та душа колективу компанії, пройдені випробування, подолані труднощі, які зробили їх провідною компанією фармацевтичної галузі***.

Тож 30 років — це багато чи мало? Ми впевнені, що для компанії «Берлін-Хемі/А.Менаріні» це лише «юність», і далі буде лише більше… Отож повний вперед за новими звершеннями й перемогами заради нових успіхів, заради здорової, міцної та незалежної України!

З Днем народження, «Берлін-Хемі/А.Менаріні»!

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
за матеріалами, наданими представництвом компанії
«Берлін-Хемі/А.Менаріні» в Україні

*За обсягами роздрібного продажу за підсумками березня 2023 р. серед лікарських засобів у грошовому вираженні за даними компанії «Proxima Research».

**Топ-5 брендів лікарських засобів серед препаратів групи R06 за АТС-класифікацією за кількістю згадувань лікарів різних спеціальностей про промоцію за підсумками І півріччя 2023 р. за даними компанії «Proxima Research».

***Топ-20 маркетуючих організацій та топ-10 за сумарною кількістю згадувань про промоцію із зазначенням рейтингів деяких окремих видів промоції за обсягами аптечного продажу лікарських засобів та дієтичних добавок у грошовому вираженні компанії за підсумками І півріччя 2023 р. за даними компанії «Proxima Research».

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті