Увага! Вже завтра: вебінар «Антибіотики та інфекції дихальних шляхів: важливі аспекти для фармацевтів»

30 Жовтня 2023 9:03 Поділитися

Завдяки розвитку фармакології антибактеріальних препаратів люди отримали можливість рятуватися від бактеріальних патологій, які до цього часу були для людства вироком. Сьогодні антибіотики застосовують за призначенням лікаря, коли клінічні або лабораторні дані свідчать про доцільність їх використання. Проте значення має не лише вибір антибактеріального лікарського засобу, а й дотримання схеми лікування, адже неправильне використання може призвести до протилежного ефекту.

У контексті цього стають зрозумілими важливість та цінність ролі кваліфікованої фармацевтичної опіки під час відпуску антибіотиків, адже саме від фармацевта залежить як ефективність терапії та прихильність пацієнта до призначеного лікування, так і попередження ймовірних небажаних ускладнень. Але якою має бути фармацевтична опіка при роботі з антибактеріальними засобами? Як правильно підібрати відвідувачу аптеки потрібний антибіотик із представленого асортименту? Що потрібно порекомендувати додатково з лікарських засобів пацієнту, якому призначена антибіотикотерапія? Як підвищити прихильність відвідувача аптеки до призначеного лікування?

Щоб дізнатися відповіді на ці та інші актуальні запитання, запрошуємо приєднатися 31 жовтня об 11:00 до вебінару на тему «Антибіотики та інфекції дихальних шляхів: важливі аспекти для фармацевтів», який проведе Марина Євгенівна Маменко, доктор медичних наук, професор, декан педіатричного факультету Національного університету охорони здоров’я України ім. П.Л. Шупика.

Захід проводитиметься в межах проєкту Pharma Trend, започаткованого «Щотижневиком АПТЕКА» за підтримки компанії Sandoz.

Участь у вебінарі є безкоштовною.

Для участі переходьте за посиланням.

Не пропустіть можливість розширити свою базу знань! Долучайтеся до нас для отримання цікавого та практичного досвіду за посиланням! Ставте запитання, які вас цікавлять з теми антибіотиків, та отримуйте кваліфіковані відповіді на них!

Нехай цей вебінар стане корисним інструментом у вашій професійній діяльності!

Усі зареєстровані учасники отримають сертифікати.

Реєстрація за посиланням.

Будемо раді вас бачити!

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Лідія Дроб'язко 13.11.2023 9:32
Доброго дня! Прослухала вебвінар ,але сертифікат так і не отримала

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті