Міноборони створено Департамент охорони здоров’я. Хто його очолив?

09 Листопада 2023 10:43 Поділитися

Міністерством оборони України створено Департамент охорони здоров’я, який очолила Оксана Сухорукова, колишня волонтерка і співробітниця МОЗ. Про це відомство повідомило 8 листопада на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Оксана Сухорукова відповідатиме за побудову політик у всьому, що стосується системи охорони здоров’я в Збройних силах України. Ми лише на початку цього шляху і дуже розраховуємо, що професійна спільнота із великим досвідом буде для нас дороговказом і підтримкою», — зазначила Наталія Калмикова, заступниця міністра оборони, представляючи очільницю новоствореного Департаменту.

Наразі Департамент охорони здоров’я Міноборони на шляху формування. Основне завдання О. Сухорукової — швидкий і системний запуск роботи структурного підрозділу.

Під час робочої зустрічі із професійною військово-медичною та волонтерською спільнотою О. Сухорукова закликала присутніх до активної співпраці та підтримки у системних змінах. «У кожного з вас є великий неоціненний досвід, яким ви можете поділитися з нами, і ми разом зможемо це вкласти у нормативні документи», — зазначила вона.

З 2014 р. О. Сухорукова — співзасновниця благодійного фонду «Свої», який опікується військовослужбовцями у питаннях гуманітарної допомоги. З 2018 до 2020 р. обіймала посаду директора директорату медичних послуг МОЗ. У 2021–2022 рр. працювала директором департаменту моніторингу Національної служби здоров’я України.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»,
фото www.facebook.com/oksana.sukhorukova

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті