ДП «Укрвакцина» відкрито першу аптеку мережі «ТУТ»

10 Листопада 2023 2:33 Поділитися

ДП «Укрвакцина» відкрито двері першої аптеки власної аптечної мережі «ТУТ» за адресою: м. Київ, вул. Звіринецька, 63А. Про це 9 листопада повідомили в пресслужбі підприємства.

«Ми продовжуємо реалізацію стратегічних завдань підприємства та відтепер забезпечуватимемо доступність споживачів до ліків та медичних виробів в аптечних закладах», — повідомили в Укрвакцині.

У вересні цього року підприємство отримало ліцензію на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі препаратами. У ДП «Укрвакцина» наголосили на дотриманні високих стандартів обслуговування, забезпечуючи:

  1. Якість ліків. Підприємство підписало договори з перевіреними постачальниками, аби бути впевненими в якості лікарських засобів.
  2. Соціальні програми. ДП «Укрвакцина» працює з програмою «Доступні ліки» та планує розширювати перелік соціальних програм, які підвищують фінансову доступність ліків для українців.
  3. Інклюзивність. Повністю адаптовано приміщення аптеки до потреб маломобільних груп населення. «Ця категорія людей потребує особливої уваги і ми вважаємо своїм обов’язком потурбуватися про кожного відвідувача», — додали в ДП «Укрвакцина».
  4. Залучення лише кваліфікованих фармацевтів. На підприємстві працюють фармацевти з профільною освітою та відповідним досвідом роботи (більше 5 років).
  5. Безперебійну роботу при відключенні світла. У такому разі працюватиме генератор, аби відвідувачі змогли придбати необхідні лікарські засоби і при можливих відключеннях.

Найближчим часом ДП «Укрвакцина» планує відкриття ще одного аптечного закладу у столиці, про що буде повідомлено додатково.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Олена 10.11.2023 2:49
Ну!! Молодці!!!

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті