«Дім Надії» для вразливої верстви африканських жінок від Gedeon Richter

У місті Бамако, столиці Малі, за підтримки компанії Gedeon Richter буде зведено центр з надання медичних та освітніх послуг для малозабезпечених і вразливих жінок. Як один із провідних світових виробників лікарських засобів для жінок Gedeon Richter робить значний акцент на підтримці здоров’я та якості життя жіночого населення у всіх країнах, де він має свою пряму присутність. Нова ініціатива — це можливість групі найбільш вразливих жінок в Африці отримати належну медичну допомогу.

На початку лютого 2024 р. в м. Бамако було закладено першу цеглину в будівництві «Дому Надії Gedeon Richter», метою роботи якого буде надання жінкам, що втікають від насильства, надії на більш пов­ноцінне життя шляхом забезпечення їх належною гінекологічною допомогою та освітою. Центр надаватиме психологічні, юридичні та медичні консультації, а також долучатиме до навчання жінок, які його потребуватимуть.

«Дім Надії Gedeon Richter» буде реалізовуватися під егідою угорської фундації «Близько до Африки» спільно з її місцевим партнером — фундацією Sini Sanuman. Компанія Gedeon Richter, зі свого боку, виділить значну частину коштів на будівництво і підтримку його експлуатації в майбутньому. Проєкт будинку розроблений молодим колективом угорських дизайнерів, які мають значний досвід роботи на місцях, що гарантує, що будівля буде спроєктована відповідно до африканських кліматичних умов.

Gedeon Richter, яка є відповідальною європейською компанією зі штаб-квартирою в Угорщині, давно шукала можливість підтримати справу, яка дозволила б компанії вийти за межі звичайних соціально-відповідальних заходів та допомогти в областях та регіонах поза нашими традиційними ринками, зокрема — в країнах, що розвиваються. Ми будемо надавати підтримку африканським жінкам з такою самою рішучістю та ентузіазмом, як ми успішно робили це десятиліттями на багатьох інших наших ринках. Наша компанія підтримує та організовує численні ініціативи в галузі охорони здоров’я та освіти відповідно до нашої місії сприяти здоров’ю та підвищенню якості життя. Програми з підтримки здоров’я жінок завжди були для нас пріо­ритетом. У відповідності з цими цілями ми також розпочали співпрацю з фундацією «Близько до Африки», щоб за потреби надавати необхідну медичну допомогу та знання з охорони здоров’я місцевому жіночому населенню», — прокоментувала Жужа Беке (Zsuzsa Beke), керівник відділу зв’язків з громадськістю компанії Gedeon Richter.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»,
за матеріалами пресслужби
компанії Gedeon Richter
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті