Наказ МОЗ України від 22.01.2009 р. № 33/9

Міністерство охорони здоров’я України
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів
НАКАЗ
від 22.01.2009 р. № 33/9
Про передачу матеріалів щодо сертифікації виробничих дільниць фармацевтичного виробництва відповідності вимогам GMP та атестації та/або акредитації лабораторій з контролю якості лікарських засобів

Відповідно до Положення про Державну інспекцію з контролю якості лікарських засобів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2008 року № 1121, з метою забезпечення діяльності із сертифікації виробничих дільниць фармацевтичного виробництва відповідності вимогам GMP та атестації та/або акредитації лабораторій з контролю якості лікарських засобів Державною інспекцією з контролю якості лікарських засобів

НАКАЗУЄМО:

1. Голові ліквідаційної комісії Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення у термін до 26.01.2009 р. здійснити передачу матеріалів щодо сертифікації виробничих дільниць фармацевтичного виробництва відповідності вимогам GMP (сертифікати відповідності вимогам GMP на  вітчизняні виробничі дільниці, рішення про визнання сертифікатів відповідності вимогам GMP для виробничих дільниць закордонних виробників, іншу документацію на  паперових та електронних носіях) та матеріалів щодо атестації та/або акредитації лабораторій з контролю якості лікарських засобів (свідоцтва про атестацію та/або акредитацію лабораторій з контролю якості лікарських засобів, іншу документацію на паперових та електронних носіях).

2. Начальнику управління ліцензування та контролю за дотриманням ліцензійних умов (Зброжек С. І.) прийняти матеріали щодо сертифікації виробничих дільниць фармацевтичного виробництва відповідності вимогам GMP (сертифікати відповідності вимогам GMP на вітчизняні виробничі дільниці, рішення про визнання сертифікатів відповідності вимогам GMP для виробничих дільниць закордонних виробників, іншу документацію на паперових та електронних носіях) та матеріалів щодо атестації та/або акредитації лабораторій з контролю якості лікарських засобів (свідоцтва про атестацію та/або акредитацію лабораторій з контролю якості лікарських засобів, іншу документацію на  паперових та електронних носіях).

3. Про передачу відповідної документації скласти акти в двох екземплярах, по  одному екземпляру для Державної служби лікарських засобів та виробів медичного призначення та Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаємо за собою.

В.о. Міністра охорони здоров’я України З.М. Митник
В.о. Голови Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів А.Д. Захараш
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті