«Українська Мадонна» фармації

Ніжністю, мудрістю, милосердям та красою щедро обдаровані українські жінки. Тому не дивно, що у розбудові нашої краї­ни жіноцтво відіграє важливу роль і його представниці стають прикладом для наслідування. Вже кілька років українські берегині — головні героїні Всеукраїнського творчого конкурсу «Українська мадонна» на кращий газетний, журнальний матеріал, радіо- та телепередачу про жінок серед журналістів.

«Українська Мадонна» фармаціїУ столичному Украї­нському домі 23.05.2009 р. вдесяте відбувся конкурс за сприяння Головного управління з питань взаєм­одії з засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю Київсько­ї міської державної адміністрації (КМДА), Управління інформаційного забезпечення КМДА, Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді КМДА, Міжнародного благодійного фонду Святої Марії.

Численні нагороди, дипломи та цінні подарунки отримали журналісти —автори кращих творів та їх героїні, неповторні українські мадонни. Одна з них — представниця фармацевтичної галузі, голова первинної профспілкової організації КП «Фармація» КМДА — Світлана Іванкевич. За поданням Міжнародного благодійного фонду Святої Марії, колективу КП «Фармація» та журналістів різних видань цій дивовижній жінці присвоєно почесний титул «Українська мадонна — 2009».

Вже понад 40 років вона працює в КП«Фармація» та майже 30 з них очолює профспілкову організацію, віддаючи свою енергію та любов рідному підприємству і колегам. Грамоти та нагороди, які отримує колектив на міських та всеукраїнських конкурсах працівників охорони здоров’я, — найкраща оцінка діяльності голови первинної профспілкової організації.

Основна мета профспілкового комітету КП «Фармація» — згуртування колективу. Завдяки ініціативам С.? Іванкевич напрямки його роботи дивують різноманітністю. Це не лише забезпечення соціального захисту співробітників згідно з державними законодавчими нормами, а й допомога в оздоровленні працівників підприємства та їх родин, привітання з ювілеями, одруженням, народженням дітей та вручення подарунків, організація екскурсій у різні міста країни.

У КП «Фармація» протягом багатьох років склались корпоративні традиції: святкування Дня фармацевтичного працівника в Національному академічному театрі оперети, зустріч Масляної в музеї народного побуту та архітектури Пирогово, щорічні сходження на Говерлу, на вершині якої (2036 м над рівнем моря) встановлює­ться вимпел підприємства, привітання колишніх співробітників — ветеранів Великої Вітчизняної Війни у День Перемоги (святковий концер та банкет). І жодне святкування не обходиться без виступу відомого у столиці вокального ансамблю «Фармацвіт», заснованого ще у 1979 р. за ініціативи все тієї ж С.? Іванкевич, яка стала його першою солісткою.

Багатогранність талантів співробітників розкривають виставки робіт народної творчості, адже кожен з них охоче ділиться своїм досвідом і досягненнями. Особливе захоплення викликають дивовижні вироби, створені руками майстринь народної вишивки КП «Фармація».

А підтримати молодість та здоров’я допомагає власний туристичний клуб «Турфарм», який організовує для співробітників гірські походи в Крим та Карпати, катання на лижах і ковзанах, сплави на байдарках. Тому і не дивно, що на Першій спартакіаді київської міської ради Профспілки охорони здоров’я, яка відбулась цього року, КП «Фармація» зайняла 1 місце у багатьох змаганнях з таких видів спорту, як теніс, кулькова стрільба, шахи, шашки.

Це далеко неповний перелік заходів та свят, які створює для колег профспілковий комітет. Хочеться побажати його голові подальшої наснаги, здоров’я, цікавих ідей і їх втілених у життя!

Ганна Барміна,
фото Любові Столяр

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті