З 1 серпня 2011 р. розпочинає роботу «МедФармБанк»

29 Липня 2011 6:26 Поділитися

З 1 серпня 2011 р. у межах діяльності Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я українського народу» розпочинає роботу «МедФармБанк».

У грудні 2010 р. під час проведення благодійної акції волонтери МБФ «Здоров’я українськог­о народу» роздали 3352 флакони препарату КІДДІ Фарматон на загальну суму 143 тис. грн. Діти — вихованці інтернатів, дитячих будинків та з малозабезпечених сімей у 10 регіонах України отримали вітаміни з метою їх прийому для профілактики захворювань та підвищення імунітету.

Задля подальшого впровадження подіб­них проектів розроблено систему «МедФармБанк», що, з одного боку, здатна етично та раціонально вирішити питання із медикаментами, в яких наближається кінцевий термін реалізації (до 2 міс), з іншого — сприятиме впровадженню якісного медичного забезпечення соціально вразливих груп населення.

До «МедФармБанку» будуть залучені лікарські засоби, дієтичні добавки, вироби медичного призначення, які розподілятимуть серед організацій, що опікуються малозабезпеченими верствами населення.

За додатковою інформацію звертайтеся за тел.: 0 (97) 02-84-277, e-mail: [email protected]

Довідка:

Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу» ― перший в Україні благодійний фонд, який впроваджує лідерські та інноваційні програми. Створений у грудні 2009 р. за ініціативою американських та українських благодійників, МБФ «Здоров’я українського народу» є партнером Євразійської Ініціативи за безпеку пацієнтів, Національної медичної премії, є дійсним членом Американської торговельної палати, підписантом Української мережі Глобального договору ООН, а також одним із спонсорів Українського католицького університету.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті