Розпорядження Держлікслужби України щодо тимчасової заборони реалізації (торгівлі) та застосування окремих лікарських засобів у зв’язку із встановленням факту здійснення безліцензійного виробництва

21 Травня 2013 12:27 Поділитися

Державна служба України з лікарських засобів (далі – Держлікслужба України) у зв’язку із встановленням факту здійснення безліцензійного виробництва препаратів, і щодо яких існує підозра у фальсифікації, видала низку розпоряджень щодо тимчасової заборони їх реалізації. Пропонуємо увазі читачів розпорядження Держлікслужби України щодо тимчасової заборони реалізації (торгівлі) та застосування окремих лікарських засобів. Ми і надалі будемо інформувати читачів про видачу розпоряджень Держлікслужби України внаслідок проведеної 14 травня 2013 р. її фахівцями за зверненням Головного Управління СБУ в м. Києв та Київській області позапланової перевірки одного з підприємств. 

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Матерый волчище 22.05.2013 5:17
Не проще ли было бы в таблице перечислить препараты, которые "попали"? А то ведь в аптеках все хели начисто смели с полок, но не покупатели, а в карантин отправили.
fox 23.05.2013 8:21
Есть такая таблица. Если ну оооочень надо могу глянуть у себя номер розпорядження)))

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті