Наказ МОЗ України від 27.06.2013 р. № 561

17 Липня 2013 5:56 Поділитися

Документ втратив чинність на підставі наказу МОЗ України від 2 червня 2016 р. № 509

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 27.06.2013 р. № 561

Про здійснення заходів з контролю використання лікарських засобів закуплених за кошти Державного бюджету України

З метою забезпечення відкритості і публічності системи державного забезпечення лікарськими засобами і виробами медичного призначення Відповідно до пункту 6 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого Указом Президента України від 14 квітня 2011 року № 467,

НАКАЗУЮ:

1. Міністру охорони здоров’я Автономної Республіки Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров’я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій забезпечити розміщення на офіційних web-сайтах структурних підрозділів з питань охорони здоров’я, які є одержувачами предметів закупівлі за державні кошти, інформації:

1.1. Щодо потреби, стану забезпеченості, наявних залишків лікарських засобів, що закуповуються за кошти Державного бюджету України, а також переліку закладів охорони здоров’я відповідного регіону, що є кінцевим отримувачем в розрізі державних програм і централізованих заходів.

1.2. Розміщення сканованої копії наказу про розподіл лікарських засобів серед закладів охорони здоров’я підпорядкованої адміністративно-територіальної одиниці.

2. Міністру охорони здоров’я Автономної Республіки Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров’я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій забезпечити щотижневе оновлення інформації на офіційних web-сайтах структурних підрозділів з питань охорони здоров’я, що є одержувачами предметів закупівлі за державні кошти, яка зазначена у пункті 1.1. цього наказу.

3. Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги (М. Хобзей), Управлінню моніторингу та супроводу державних програм (Г. Довганчин) забезпечити узагальнення отриманої інформації та у встановленому порядку вживати заходів щодо перерозподілу лікарських засобів, що закуповуються за кошти Державного бюджету України.

4.  Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра О. Качура.

Міністр Р. Богатирьова
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті