Президент підписав Державний бюджет України на 2017 рік

27 Грудня 2016 11:55 Поділитися

Президент підписав Державний бюджет України на 2017 рік27 грудня Президент України Петро Порошенко підписав прийнятий Парламентом 21 грудня Закон № 1801-VIII «Про Державний бюджет України на 2017 рік». Наразі текст підписаного закону в офіційних джерелах відсутній.

Глава держави наголосив, що із самого початку, руйнуючи традиції, які були в попередні роки, Уряд своєчасно подав Державний бюджет до Верховної Ради України.

П. Порошенко особливо відзначив, що Урядом, Президентом, Прем’єр-міністром та Парламентом спільно були зроблені кроки, безпрецедентні щодо посилення захисту людей праці – піднято мінімальну заробітну плату до 3200 грн. «Дуже важливо, що піднімається заробітна платня вчителів, лікарів, в першу чергу кваліфікованих працівників. І ми нарешті маємо можливість, щоб та людина, яка працює, в першу чергу мала відповідне матеріальне забезпечення», – наголосив Президент.

Як ми вже повідомляли, додатком 3 до законопроекту «Про Державний бюджет України на 2017 рік» до другого читання загальні видатки на охорону здоров’я передбачені в розмірі 56,5 млрд грн., однак Уляна Супрун, в.о. міністра охорони здоров’я, на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook» зазначила, що прийнятою редакцією законопроекту видатки на охорону здоров’я становлять 88,673 млрд грн., що на 18% більше порівняно з 2016 р. і запевнила, що дані кошти будуть максимально ефективно використані для розвитку галузі.

Після оприлюднення підписаного Президентом України закону ми традиційно проаналізуємо його в частині видатків на охорону здоров’я. Детальніше про аналіз закону «Про Державний бюджет України на 2017 рік» читайте в найближчому номері «Щотижневика АПТЕКА» та на нашому сайті.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»,

за матеріалами www.president.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті