Указ президента України

УКАЗ
ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
Про оголошення в Україні 2002 року Роком боротьби зі СНІДОМ

З метою активізації в Україні боротьби із захворюванням на  СНІД, поліпшення комплексної профілактики та спеціалізованої медичної допомоги хворим на СНІД, впровадження сучасних медичних технологій та враховуючи тенденцію до погіршення епідемічної ситуації з цього захворювання в  державі,

ПОСТАНОВЛЯЮ:

1. Підтримати пропозицію Міністерства охорони здоров’я України та оголосити в Україні 2002 рік Роком боротьби зі СНІДом.

2. Кабінету Міністрів України затвердити до 20 липня 2001 року Програму профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу в Україні на 2001–2003 рр. та забезпечити її виконання.

3. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям затвердити до 2002 року комплекс заходів, спрямованих на активізацію боротьби зі СНІДом, профілактику та лікування хворих на СНІД і його ускладнень, впровадження сучасних медичних технологій, та забезпечити їх проведення.

4. Державному комітету інформаційної політики, телебачення і радіомовлення України, Міністерству охорони здоров’я України, Міністерству освіти і науки України, Державному комітету молодіжної політики, спорту і туризму України разом з Національним комітетом Товариства Червоного Хреста України широко інформувати населення про засоби профілактики СНІДу та заходи, що вживаються органами виконавчої влади з метою активізації боротьби з цим небезпечним захворюванням.

Президент України
м. Київ, 22 червня 2001 року
№ 461/2001

Л. Кучма

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*