Постанова КМУ від 6 липня 2011 р. № 717

18 Листопада 2011 4:54 Поділитися

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 6 липня 2011 р. № 717

«Про внесення змін до Положення

про Національну раду з питань протидії

туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу і її складу»

Відповідно до Указу Президента України від 9 грудня 2010 р. № 1085 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади»

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до Положення про Національну раду з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу і її складу, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11 липня 2007 р. № 926 «Деякі питання протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу» зміни, що додаються.

Прем’єр-міністр України М. Азаров

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 6 липня 2011 р. № 717

ЗМІНИ,

що вносяться до Положення

про Національну раду з питань протидії

туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу і її складу

1. У пункті 16 Положення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 липня 2007 р. № 926 «Деякі питання протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу», слова «функції якого покладаються на Комітет з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та іншим соціально небезпечним хворобам» замінити словами «функції якого покладаються на Державну службу з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань.».

2. У складі Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу, затвердженому зазначеною постановою, слова «Голова Комітету з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та іншим соціально небезпечним хворобам, заступник голови Ради», «Заступник Міністра економіки», «Заступник Міністра у справах сім’ї, молоді та спорту», «Заступник Міністра освіти і науки», «Директор Держсоцслужби», «Заступник Міністра праці та соціальної політики», «Заступник Голови Державного департаменту з питань виконання покарань» замінити відповідно словами «Голова Державної служби з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань, заступник голови Ради», «Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі», «Заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту», «Голова Державної служби молоді та спорту», «Заступник Міністра соціальної політики», «Заступник Голови Державної пенітенціарної служби».

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті