Міністерство охорони здоров’я України. Державний департамент з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення вiд 14.07.2000 р. № 18.на. — 1788 до відома суб’єктів підприємницької діяльності

У червні 2000 року розпочав роботу Державний департамент з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення.

Останнім часом мали місце певні труднощі з організацією прийому документів на ліцензування фармацевтичної діяльності та проведення акредитації від суб’єктів підприємницької діяльності, що пов’язано із складнощами перехідного періоду та становленням Державного департаменту.

З метою впорядкування роботи з ліцензування фармацевтичної діяльності та акредитації фармацевтичних закладів визначено, що прийом та видача документів суб’єктам підприємницької діяльності здійснюється кожного дня, крім суботи та неділі, з 10.00 до 13.00 за адресою: м. Київ, вул. Попудренка, 50.

Державний департамент буде вдячний за всі пропозиції щодо покращання організації роботи у фармацевтичному секторі. Переконані, що при об’єктивному, ввічливому ставленні з боку Державного департаменту та свідомому розумінні суб’єктами фармацевтичного ринку спільної відповідальності існують всі можливості значного поліпшення забезпечення якісними, ефективними ліками громадян України.

Перший заступник Голови Державного департаменту

О.І. Євтушенко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті