Міністерство охорони здоров’я України.Наказ від 8 червня 2000 року № 135

ПРО АКРЕДИТАЦІЮ ВИМІРЮВАЛЬНИХ ЛАБОРАТОРІЙ ЗАКЛАДІВ, УСТАНОВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ СФЕРИ УПРАВЛІННЯ МОЗ УКРАЇНИ

З метою реалізації ст. 32 Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» щодо робіт з акредитації вимірювальних лабораторій наказую:

1. Покласти на заступника Міністра Коротка О.Ш. відповідальність за проведення робіт з акредитації вимірювальних лабораторій закладів, установ та організацій сфери управління МОЗ України.

2. Міністру охорони здоров’я АР Крим, начальникам управлінь охорони здоров’я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, керівникам закладів, установ та організацій безпосереднього підпорядкування МОЗ України проаналізувати стан справ та до 1 серпня надати пропозиції до плану акредитації вимірювальних лабораторій МОЗ України на 2000 — 2001 роки (зі вказанням галузі акредитації лабораторій, їх підпорядкування та бажаний термін проведення робіт з акредитації) головному метрологу МОЗ України.

3. Головному метрологу Міністерства охорони здоров’я Ніколенко А.М. на основі поданих матеріалів підготувати план акредитації вимірювальних лабораторій, закладів, установ та організацій сфери управління МОЗ України на 2000 — 2001 роки, погодити його з Держстандартом України та розпочати роботу з акредитації відповідно до Порядку акредитації вимірювальних лабораторій, затвердженого наказом Держстандарту України від 5 листопада 1998 року № 886 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 грудня 1998 року за № 806/3246.

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Міністр В.Ф. Москаленко
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті