Постанова КМУ від 6 січня 2010 р. № 14

17 Січня 2012 11:28 Поділитися

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 6 січня 2010 р. № 14

Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України та визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2005 р. № 1254

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Внести до постанов Кабінету Міністрів України зміни, що додаються.

2. Визнати такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2005 р. № 1254 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України».

Прем’єр-міністр України Ю. Тимошенко

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 6 січня 2010 р. № 14

ЗМІНИ,
що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України

1. Абзац «організація діяльності з проведення азартних ігор» пункту 8 і абзац «організація та утримання тоталізаторів, гральних закладів» пункту 31 графи «Вид господарської діяльності» переліку органів ліцензування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2000 р. № 1698, виключити.

2. У постанові Кабінету Міністрів України від 29 листопада 2000 р. № 1755 «Про термін дії ліцензії на провадження певних видів господарської діяльності, розміри і порядок зарахування плати за її видачу»:

пункт 4-1 виключити;

у пункті 5 слова «за кожний рік користування ліцензією на провадження діяльності з організації і проведення азартних ігор» виключити.

3. Пункти 52 і 70 переліку документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії для окремого виду господарської діяльності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 липня 2001 р. № 756, виключити.

4. У постанові Кабінету Міністрів України від 2 квітня 2009 р. № 303 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від господарської діяльності з випуску та проведення лотерей і з організації діяльності з проведення азартних ігор (крім лотерей) і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю»:

у назві постанови слова «і з організації діяльності з проведення азартних ігор (крім лотерей)» виключити;

постановляючу частину викласти в такій редакції:

«Затвердити критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від господарської діяльності з випуску та проведення лотерей і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю), згідно з додатком 1.»;

додаток 2 до постанови виключити.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті