Наказ МОЗ України від 14.02.2012 р. № 122

22 Лютого 2012 11:14 Поділитися

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 14.02.2012 р. № 122

Про передачу державного нерухомого майна з балансу Львівського науково-дослідного інституту епідеміології та гігієни Міністерства охорони здоров’я України на баланс ДП «Львівдіалік» ДАК «Укрмедпром»

З метою ефективного та раціонального використання нерухомого державного майна, що знаходиться в управлінні Міністерства охорони здоров’я, відповідно до статті 6 Закону України «Про управління об’єктами державної власності», та створення належних умов для функціонування ДП «Львівдіалік» ДАК «Укрмедпром»,

НАКАЗУЮ:

1. Передати з балансу Львівського науково-дослідного інституту епідеміології та гігієни Міністерства охорони здоров’я України на баланс ДП «Львівдіалік» ДАК «Укрмедпром» частину будівлі, загальною площею 2082,8 кв. м, за адресою: м. Львів, вул. Зелена, 12.

2. Для приймання-передачі зазначеного нерухомого майна створити комісію у складі:

Калішенко Галина Миколаївна – заступник Міністра – керівник апарату;
Забор Сергій Іванович – директор ДП «Львівдіалік» ДАК «Укрмедпром»;  
Боженко Галина Григорівна – головний бухгалтер ДП «Львівдіалік» ДАК «Укрмедпром»;
Тарасюк Олександра Олександрівна – директор Львівського науково-дослідного інституту епідеміології та гігієни Міністерства охорони здоров’я України;
Ропушанська Світлана Іванівна -головний бухгалтер Львівського науково- дослідного інституту епідеміології та гігієни Міністерства охорони здоров’я України.

3. Комісії у встановленому порядку здійснити приймання-передачу зазначеного нерухомого майна, оформити актом приймання-передачі та подати його на затвердження Міністерству охорони здоров’я України.

4. Директорам Львівського науково- дослідного інституту епідеміології та гігієни Міністерства охорони здоров’я України та ДП «Львівдіалік» ДАК забезпечити внесення змін до бухгалтерського обліку і звітності основних засобів.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра – керівника апарату Калішенко Г.М.

 

Міністр О.В. Аніщенко

 

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті