“День КRКА” у Дніпропетровську

Г. Дзяк вручає Й. Урху картину з краєвидом Дніпропетровська

Кажуть, що стара дружба не іржавіє. Втім, навіть дружні стосунки, якщо їх час від часу не «підживлювати» щирим теплом і душевним спілкуванням, з роками можуть втрачати міцність і ставати більш буденними. Глибоке розуміння цього демонструє представництво фармацевтичної компанії КRКА (Словенія) в Україні, регулярно проводячи в обласних центрах нашої країни свої «фірмові свята» і запрошуючи на них своїх регіональних партнерів. Так, 21 жовтня 2003 р. у Дніпропетровському державному театрі російської драми імені Максима Горького відзначався «День КRКА».

У святкуванні взяли участь керівники аптечних закладів Дніпропетровщини, вчені та ? лікарі, менеджери фармацевтичних дистриб’юторських компаній регіону.

Відкриваючи офіційну частину заходу, дійсний член АМН України, ректор Дніпропетровської медичної академії, професор Георгій Дзяк щиро привітав присутніх і зазначив, що компанія КRКА є добре знаним у регіоні постачальником високоякісних лікарських засобів, а керівництво і співробітники її представництва в Україні використовують творчий підхід до маркетингу своєї продукції на українському ринку і демонструють вишуканий смак, що ще раз засвідчив рівень організації нинішнього заходу.

Як до давніх і добрих друзів звернувся до гостей свята голова представництва компанії КRКА в Україні Йордан Урх. Неабиякий інтерес викликала його розповідь про нову виробничу базу компанії — завод «Нотол» (м. Ново Мєсто, Словенія), розрахований на випуск 2,5 млрд таблеток за рік, який є одним з найбільш високотехнологічних фармацевтичних підприємств у Європі.

Сказане могли підтвердити присутні в залі аптечні працівники Дніпропетровщини, які в різні роки стали переможцями конкурсу компанії КRКА і під час відвідин Словенії мали можливість на власні очі побачити суперсучасне підприємство.

Заступник директора з безрецептурних препаратів представництва компанії КRКА в Україні Валентина Аксемитьєва підкреслила, що запорукою успіху лікувального процесу є тісне співробітництво між фармацевтичними виробниками, аптечними працівниками та лікарями, а керівник відділу рецептурних препаратів Павло Бобок поділився з присутніми планами й перспективами розвитку діяльності компанії КRКА в Україні.

«День КRКА» в Дніпропетровську завершився виступом квартету народних інструментів «Славяне» і святковим фуршетом. На згадку про спілкування кожен із запрошених одержав у подарунок саше з сухими ароматичними лікарськими травами.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті