ЄвроДебати ЕБА: «Мораторій на підвищення цін: боротьба з надприбутками чи удар по споживачах?»

28 Жовтня 2009 2:36 Поділитися

ЄвроДебати Європейської Бізнес Асоціації на тему: «Мораторій на підвищення цін: боротьба з надприбутками чи удар по споживачах » відбудуться 29 жовтня 2009 р. з 17:00 до 18:30 у Софіївському Гранд-холі готелю «Прем’єр Палац» (бульв. Тараса Шевченка, 5–7/29, Київ).

Головними учасниками ЄвроДебатів будуть представники уряду, депутати Верховної Ради, представники дипломатичного корпусу та бізнесу, громадських організацій та засобів масової інформації.

Для акредитації та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся до експерта з комунікацій Європейської Бізнес Асоціації Євгенії Гонсалес за тел.: +38 (044) 496-06-01 або по e-mail: [email protected] чи до Олени Карчової, менеджера з PR та комунікацій Європейської Бізнес Асоціації, за тел.: +38 (044) 496-06-01, +38 (050) 415-75-95 або по e-mail: [email protected].

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

Європейська Бізнес Асоціація — неприбуткова організація, що об’єднує близько 750 іноземних та вітчизняних компаній, які працюють в Україні. Сьогодні асоціація є провідною організацією міжнародного бізнесу в Україні. Європейська Бізнес Асоціація була створена в 1999 р. Ініціатором створення Європейської Бізнес Асоціації була Європейська комісія, яка зацікавлена в підтримці європейського бізнесу в Україні та налагодженні двосторонніх зв’язків Україна — ЄС. Беручи до уваги пріоритети України щодо інтеграції до Європейського Союзу, основною метою діяльності асоціації є налагодження стосунків європейського бізнесу з представниками влади в Україні для співпраці щодо створення сприятливих умов ведення бізнесу та залучення прямих іноземних інвестицій в економіку України.

Пріоритетними завданнями Європейської Бізнес Асоціації на 2009 р. є: зменшення перешкод для інвестування, підтримка різних механізмів, які сприяють економічній інтеграції до ЄС, та сприяння позиціонуванню України як країни, привабливої для інвестицій та ділового партнерства.

В ЄвроДебатах візьмуть участь:

  1. В’ячеслав Передерій – Народний депутат України, Комітет ВР України з питань охорони здоров’я;
  2. Юрій Константінов – директор Департаменту регуляторної політики у сфері обігу лікарських засобів та продукції в системі охорони здоров’я МОЗ України;
  3. Михайло Дяденко – Президент Центру правового аналізу та дослідження політичних ризиків;
  4. Ульріке Хауер – Голова Торгової та Економічної Секції Делегації Європейської Комісії в Україні;
  5. Олександр Савицький – Директор Департаменту цінової політики Міністерства Економіки України;
  6. Ігор Прилипко – Заступник начальника Державної інспекції з контролю за цінами Міністерства Економіки України;
  7. Ігор Крячок – Директор компанії Моріон;
  8. Володимир Ігнатов – Голова Комітету ЄБА з охорони здоров’я;
  9. Жан-Поль Шоер – Голова представництва Sanofi-Aventis;
  10. Євген Заїка – Голова представництва Nycomed

Детальна інформація на сайті www.eba.com.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті