Наказ МОЗ України від 01.06.1999 р. № 136

03 Червня 2013 4:14 Поділитися

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 01.06.1999 р. № 136

Про внесення доповнень до наказу МОЗ України від 14.09.98 № 273 «Про надання статусу клінічних закладів лікувально-профілактичним закладам охорони здоров’я Автономної Республіки Крим, Вінницької, Волинської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Львівської, Одеської, Полтавської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Чернівецької областей та м.Києва»

З метою поліпшення організації та якості спільної роботи санаторію «Хмільник» закритого акціонерного товариства «Укпрофоздоровниця» і Вінницького державного медичного університету ім.М.І.Пирогова, санаторію «Зелений мис» закритого акціонерного товариства «Укрпрофоздоровниця» і Одеського державного медичного університету у сфері підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців, підвищення ефективності науково-дослідної роботи і впровадження її результатів у практику охорони здоров’я та відповідно до наказу МОЗ України від 05.06.1997 № 174 «Про затвердження Положення про клінічний лікувально-профілактичний заклад охорони здоров’я» НАКАЗУЮ:

1. Згідно з поданням ректорами Вінницького та Одеського державних медичних університетів внести до переліку лікувально-профілактичних закладів, яким згідно із наказом МОЗ України від 14.09.1998 № 273 надано статус клінічних лікувально-профілактичних закладів по Вінницькій та Одеській областях:

санаторій «Хмільник» (Вінницька область);

санаторій «Зелений мис» (м.Одеса)

2. Голові правління закритого акціонерного товариства «Укрпрофоздоровниця» рекомендувати встановити санаторіям «Хмільник» та «Зелений мис», яким згідно з цим наказом надано статус клінічних лікувально-профілактичних закладів норми витрат на медикаменти, реактиви та перев’язувальні засоби з урахуванням додаткових потреб, пов’язаних із виконанням вказаними закладами педагогічної та науково-дослідної роботи.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на начальників: Головного управління лікувально-профілактичної допомоги дорослому населенню Піщикова В.А. та Управління освіти та медичної науки Вороненка Ю.В.

Міністр Р.В. Богатирьова
 

 

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті