Пропозиції ООРММП України стосовно законопроекту «Про внесення змін до Закону України «Про лікарські засоби» щодо якості генеричних лікарських засобів

17 Червня 2013 4:24 Поділитися

Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі — ООРММП України) надіслало листа народному депутату України В.В. Дудці з пропозицією доповнити його законопроект щодо внесення змін до Закону України «Про лікарські засоби» відносно якості генеричних лікарських засобів. Так, ООРММП України пропонує доповнити частину 8 статті 9 Закону України «Про лікарські засоби» після слів «Інформація, що міститься у заяві про державну реєстрацію лікарського засобу та додатках до неї (далі — реєстраційна інформація)» словами «, крім інформації, що наводиться у Державному реєстрі лікарських засобів». Також ООРММП України надіслало листа голові Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Т.Д. Бахтеєвій з проханням врахувати дану пропозицію при розгляді цього законопроекту.

Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України

Лист

від 14.06.2013 р. № 01/124

Народному депутату України
Дудці В.В.

Шановний Володимире Володимировичу !

Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (далі — ООРММП України) висловлює Вам свою щиру повагу та звертається з наступним.

На сайті Верховної Ради України розміщено проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про лікарські засоби» (щодо якості генеричних лікарських засобів), реєстраційний № 2199а від 04.06.2013 р.

ООРММП України підтримує вищезазначений законопроект та звертається з проханням доповнити його наступним:

частину 8 статті 9 Закону України «Про лікарські засоби» після слів «Інформація, що міститься у заяві про державну реєстрацію лікарського засобу та додатках до неї (далі — реєстраційна інформація)» доповнити словами «, крім інформації, що наводиться у Державному реєстрі лікарських засобів».

З метою забезпечення прозорості та уникнення корупційної складової під час реєстрації лікарських засобів, просимо Вас, шановний Володимире Володимировичу, врахувати нашу пропозицію та внести відповідні зміни до проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про лікарські засоби» (щодо якості генеричних лікарських засобів).

З повагою,
В.К. Печаєв,
президент, член Колегії МОЗ України
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті