Лабораторію з контролю якості медичних імунобіологічних препаратів ДЕЦ визначено уповноваженою лабораторією Держлікслужби

19 Червня 2013 3:00 Поділитися

14–15 травня 2013 р., відповідно до Положення про Державну службу України з лікарських засобів (далі — Держлікслужба), затвердженого Указом Президента України від 08.04.2011 р. № 440, Порядку проведення галузевої атестації лабораторій з контролю якості та безпеки лікарських засобів, затвердженого наказом МОЗ України від 14.01.2004 р. № 10, фахівцями Держлікслужби проведено перевірку Лабораторії з контролю якості медичних імунобіологічних препаратів ДП «Державний експертний центр МОЗ України» (далі — ДЕЦ) з метою атестації на право проведення контролю якості та безпеки лікарських засобів.

За результатами перевірки Лабораторії з контролю якості медичних імунобіологічних препаратів ДЕЦ видано свідоцтво про атестацію (від 04.06.2013 р. № 178)

14 червня 2013 р., відповідно до рішення Конкурсної комісії з визначення лабораторій, уповноважених Держлікслужбою на проведення робіт з контролю якості лікарських засобів та медичної продукції, Лабораторію з контролю якості медичних імунобіологічних препаратів ДЕЦ визначено уповноваженою лабораторією Держлікслужби.

За матеріалами www.dec.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті