Наказ МВС України від 19.06.2012 р. № 545

01 Липня 2013 4:34 Поділитися

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 19.06.2012 № 545

Про внесення змін до Вимог до об’єктів і приміщень, призначених для здійснення діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів та зберігання вилучених з незаконного обігу таких засобів і речовин

Відповідно до Закону України від 22 березня 2012 року № 4617-VI «Про внесення змін до Закону України «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори» та з метою встановлення вимог до об’єктів і приміщень, призначених для здійснення діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів фізичними особами – підприємцями, які мають ліцензію на провадження медичної або ветеринарної практики, НАКАЗУЮ:

1. Внести до Вимог до об’єктів і приміщень, призначених для здійснення діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів та зберігання вилучених з незаконного обігу таких засобів і речовин, затверджених наказом МВС України від 15 травня 2009 року № 216, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 12 серпня 2009 року за № 759/16775, такі зміни:

1.1. Підпункт 2.1.4 пункту 2.1 розділу ІІ:

1.1.1. Після слів «у лабораторіях контролю якості» доповнити словами «; у фізичних осіб-підприємців, які мають ліцензію на провадження медичної або ветеринарної практики».

1.1.2. Доповнити абзацом другим такого змісту:

«Приміщення закладів ветеринарної медицини (клініки, лікарні, пункти) та приміщення фізичних осіб-підприємців, які мають ліцензію на провадження ветеринарної практики, що використовуються для зберігання та використання ветеринарних препаратів, які у своєму складі містять психотропні речовини списків 2 таблиць ІІ і ІІІ Переліку (за умови, що загальна кількість діючої речовини не перевищує 10 г), повинні відповідати вимогам, передбаченим підпунктом 2.1.6 цього пункту».

У зв’язку з цим абзаци другий – четвертий уважати відповідно абзацами третім – п’ятим.

1.2. Підпункт 3.1.4 пункту 3.1 розділу ІІІ після слів «у лабораторіях контролю якості» доповнити словами «; у фізичних осіб – підприємців, які мають ліцензію на провадження медичної або ветеринарної практики».

2. Управлінню боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України (Демидов О.М.) у п’ятиденний строк після підписання цього наказу забезпечити його подання на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра генерал-лейтенанта міліції Черних С.П.

4. Наказ надіслати за належністю.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Міністр генерал внутрішньої служби України В.Ю. Захарченко

 

 

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті