Правила виписування рецептів та вимог-замовлень на лікарські засоби і вироби медичного призначення: розроблено проект змін

13 Вересня 2013 2:12 Поділитися

На офіційному сайті профільного міністерства для громадського обговорення оприлюднено проект наказу МОЗ України «Про затвердження змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19 липня 2005 року № 360». Документом передбачається надання дозволу на виписування рецептів на лікарські засоби, вартість яких підлягає державному відшкодуванню, лікарям закладів охорони здоров’я незалежно від форм власності та підпорядкування, за узгодженням з структурними підрозділами охорони здоров’я місцевих державних адміністрацій.

Нагадаємо, чинною редакцією наказу МОЗ України від 19.07.2005 р. № 360 не передбачено  отримання лікарями закладів охорони здоров’я, незалежно від форм власності та підпорядкування, дозволу на виписування таких рецептів.

11–12 вересня до Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва на погодження надійшли проекти регуляторних актів, серед них і  проект наказу МОЗ України «Про затвердження змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19 липня 2005 року № 360».

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті