Майстер–клас від «Ей енд Ді» № 3 (Рекомендації щодо вибору вимірювача артеріального тиску)

Весна — це завжди час змін. Відчуваємо ми навесні й зміни у стані здоров’я, і, на жаль, не завжди позитивні. Чутливо реагує на сезонні перепади погоди артеріальний тиск, тому само­контроль цього життєво важливого показника стає особливо актуальним. І, звичайно ж, тут не обійтися без електронного тонометра! Який прилад краще порекомендувати покупцеві? Спробуємо зорієнтуватися у світі цифрових вимірювачів артеріального тиску японської компанії «Ей енд Ді»…

Модельний ряд електронних тонометрів «Ей енд Ді» включає напівавтоматичні прилади з манжетою на плече й автомати з манжетою на плече або зап’ястя. Тонометри «Ей енд Ді» відрізняються виключною простотою у користуванні — для проведення вимірювання слід лише надягти манжету і натиснути одну кнопку. Тільки в напівавтоматичних моделях (UA-604, UA-704, UA-705, UA-803) потрібно самостійно накачати повітря в манжету за допомогою груші. Далі вимірювання проходить повністю автоматично, і через кілька секунд на дисплеї висвічуються показники тиску і пульсу. Ці недорогі, але надійні прилади гарантують точні результати і найтриваліший час роботи без заміни батарейок. Для вимірювання тиску автоматичним приладом слід просто натиснути кнопку — повітря в манжету накачає вбудований компресор.

Стрес-монітор UB-403 Хіт 2006 року

Стрес-монітор UB-403 Хіт 2006 року

Тонометри серії «Економ» (UA-604, UA-668, UB-201) найбільш доступні, економічні та прості у користуванні, вони мають тільки необхідні функції. Завдяки вдосконаленню технологій тонометри цієї серії мають найнижчі ціни для приладів такої якості та класу точності. Наприклад, модель UA-604 може конкурувати за ціною з імпортними механічними тонометрами, а автоматичні UA-668 та UB-201 складуть конкуренцію деяким напівавтоматам.

Тонометри серії «Медікал» (UA-704, UA-705, UA-777, UA-787, UA-774, а також з манжетою на зап’ястя — UB-322, UB-402, UB-403) попри зовнішню простоту, мають додаткові діагностичні функції, зокрема унікальну функцію виявлення та індикації аритмії. Крім того, ці моделі мають кольорову шкалу рівня тиску відповідно до класифікації ВООЗ, пам’ять показників останніх вимірювань із розрахунком середнього значення, укомплектовані сумочками для збереження приладу, а автомати з манжетою на плече — і мережевим адаптером. Максимум додаткових функцій, безумовно, у моделі UA-787: індикація аритмії, пам’ять на 60 результатів із зазначенням часу вимірювання, годинник, календар, а також функція оповіщення — до трьох разів на добу прилад може нагадувати звуковим сигналом про необхідність вимірювання тиску.

Тонометри серії «Ексклюзив» (UA-803, UA-877, UB-501) — це поєднання високих технологій та якості, що задовольнить найвибагливіший смак. Вишуканий дизайн, елегантність форм, унікальне колірне рішення, стильний футляр роблять прилади цієї серії бажаним подарунком.

Сервісні центри «Ей енд Ді» забезпечать кваліфіковану консультативну допомогу та надійне гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Ми впевнені, що Ваші покупці, яку б модель тонометра «Ей енд Ді» вони не придбали, завжди будуть одержувати точні показники тиску і задоволення від користування досконалим сучасним приладом! o

За додатковою інформацією,
а також для замовлення семінарів
для співробітників аптек телефонуйте:
(044) 501-42-36, 501-42-37 або пишіть:
ТОВ «Ей енд Ді Україна»,
01011, Київ, вул. Кутузова, 8, офіс 115.

За матеріалами компанії «Ей енд Ді Україна»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*