«Київмедпрепарат» готується до проведення подальшої сертифікації виробництва на відповідність GMP

31 Березня 2010 5:10 Поділитися

На загальних зборах акціонерів заводу «Київмедпрепарат», що відбулися 25 березня 2010 р., прийнято рішення не виплачувати дивіденди з чистого прибутку, отриманого у 2009 р. Як зазначалося раніше на сторінках нашого видання (див. «Щотижневик АПТЕКА» № 8 (729) від 01.03.2010 р.) у ВАТ «Київмедпрепарат» за підсумками IV кв. 2009 р. порівняно з аналогічним періодом 2008 р. на 3 млн 837 тис. грн. скоротився чистий прибуток — до 38 млн 576 тис. грн.

Як повідомила кореспонденту «Щотижневика АПТЕКА» Олена Азарова, керівник служби зі зв’язків з громадськістю корпорації «Артеріум», до складу якої входить «Київмедпрепарат», прибуток розподілили таким чином: 2 млн грн. направили на поповнення резервного фонду підприємства, решту спрямували на розвиток, оскільки на 2010 р. передбачена подальша підготовка та проведення сертифікації виробництва на відповідність вимогам GMP.

Основні напрямки розвитку підприємства у 2010 р.: будівництво нових та реконструкція існуючих ділянок виробництва таблеток і капсул; реконструкція існуючих ділянок виробництва препаратів для ін’єкцій та сертифікація лінії  -лактамів; подальший розвиток лабораторій контролю якості та складського господарства на відповідність стандартам GMP.

Питання кадрового порядку та внесення змін до керівного складу товариства на загальних зборах не розглядалися.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті