З Новим 2015 роком та Різдвом Христовим!

Дорогі мої колеги!Ольга Богомолець

Прийміть щирі вітання з нагоди Новорічних свят! Нехай ці прекрасні зимові дні принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.

Наша країна розпочинає свій шлях до демократичного суспільства, до чесної та справедливої держави без насилля, корупції та брехні. І власним прикладом працівники охорони здоров’я допоможуть відродити патріотизм та пережити складні часи суспільного реформування. Сподіваюся, що держава гідно оцінить ваш внесок у становлення миру та єднання.

Зичу всім міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку й благополуччя!

Бажаю новорічного настрою й різдвяного затишку, любові. І нехай у вашому житті панують гармонія та удача!

Ольга Богомолець,
голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я, заслужений лікар України

Шановні працівники охорони здоров’я!

За кілька днів відійде в історію 2014 рік. Рік неоднозначний та складний для кожного українця, рік, коли у житті кожного з нас трапилися події, завдяки яким він запам’ятається на все життя.

У переддень Нового 2015 року хочу побажати всім нам Миру, міцного здоров’я, злагоди та віри. Віри в себе, віри в людей, віри в те, що, незважаючи ні на які перепони, будь-яка справа, якщо вона робиться від щирого серця, буде успішною. Давайте увійдемо в Новий рік із чистими помислами, наповнимо його добрими справами, гідними вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких.

Україна впевнено рухається до європейських стандартів життя, у тому числі й у сфері охорони здоров’я. Шлях цей нелегкий, тернистий та передбачає прийняття складних управлінських рішень. Тож, нехай Новий рік розкриє перед нами нові горизонти, примножить оптимізм і сили, надасть наснаги.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, достатку, побільше приводів для радості, нових звершень та успіхів, взаєморозуміння та гарного настрою!

Нехай в кожен дім прийдуть мир, щастя та благополуччя!

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Олександр Квіташвілі,
Міністр охорони здоров’я України

Дорогі друзі!

Зазвичай Новорічне свято асоціюється з радісними почуттями, ялинкою, безліччю подарунків, сімейним застіллям…

Та на порозі Нового 2015 року більш за все хочу побажати миру! Миру нашій країні, кожній родині, миру кожному дому. Без цього інші побажання не матимуть сенсу. Історія вкотре ставить нас перед величезними випробуваннями. І багатонаціональний український народ — доброзичливий і толерантний, — героїчно відстоює своє право на мир і добробут, єдність і громадянську злагоду, демократію і верховенство права, моральність і духовність.

Ми живемо в найкрасивішій країні, ми любимо її і прагнемо звичайного людського щастя, кращого майбутнього для наших дітей, процвітання народу України й добросусідських стосунків з державами світу. Ми маємо поважати один одного й берегти безцінні дари — життя й мир на нашій неповторній у безкрайньому Всесвіті Землі.

Шановні, дорогі колеги! Щиро вітаю з найулюбленішими з дитинства святами — Новим Роком та Різдвом Христовим!

Від усієї душі хочу побажати всім нам міцності духу й здоров’я, вірних та надійних друзів, ентузіазму, наснаги, які допоможуть подолати кризу й вдихнути на повні груди. Щоб Новий рік був щедрим на добро і любов, сповненим вірою і милосердям, перемогами і великими звершеннями.

Господньої благодаті й Благословення на добрі справи!

Валентин Черних,
ректор Національного фармацевтичного університету

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з найтеплішими і світлими святами — Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, був непростим та переломним для нашої країни, не стала винятком і фармацевтична галузь. Проте я впевнений, що отриманий досвід та напрацювання дозволять нам разом у Новому році стабілізувати фармацевтичний ринок і повернути лікам статус доступності для всіх верств населення.

У наступному році перед нами стоїть велика й кропітка робота щодо реформування медичної галузі в Україні. Від нашої з вами єдності, активності й наполегливості залежить майбутнє фармації і здоров’я кожного українця.

Новий рік — це нові ідеї, нові проекти і нові досягнення!

Але сьогодні саме час зануритися в Новорічну казку — загадати бажання й повірити в його виконання, подарувати близьким посмішки та тепло спілкування, радіти тому хорошому, що є в нашому житті.

Нехай Новий Рік буде успішним! Здоров’я вам, миру й сімейного благополуччя!

З повагою
Андрій Шипко,
народний депутат України

Шановні колеги, дорогі друзі!

Від щирого серця вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Дякую всім працівникам фармацевтичної галузі за вашу натхненну, самовіддану й таку необхідну працю та турботу, яку в 2014 році відчули й оцінили всі споживачі фармацевтичних послуг. Рік, що минає, був непростим як для країни, так і для кожного з нас. Та в тяжкі для держави часи ви завжди приходили на допомогу, стояли на варті найдорожчого — здоров’я нації!

Бажаю, щоб у році прийдешньому ви залишалися такими ж відданими своїй благородній справі, працюючи на благо народу нашої великої України!

У ці передсвяткові дні бажаю, щоб Новий рік приніс мир, спокій, родинний затишок, впевненість у завтрашньому дні, щастя й добробут.

Нехай у 2015 році втіляться в життя всі ваші плани і задуми.

Щасливого Нового року та веселого Різдва!

З найкращими побажаннями
Михайло Пасічник,
голова Державної служби України з лікарських засобів

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

2014 рік став для всіх нас роком важливих рішень, дій та випробувань. Наші спільні зусилля, відповідальність за обрану справу, самовідданий труд та любов до рідної землі — запорука подальшого розвитку та успіху України. Зустрічаючи Новий 2015 рік, скажіть найтепліші слова своїм рідним та близьким, загадайте найзаповітніші бажання та підтримайте тих, хто цього найбільше потребує.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя та злагоди. Хай розпочаті добрі справи стануть основою благополуччя кожної родини та нашої Батьківщини.

Олександр Гудзенко,
доктор фармацевтичних наук, професор,
заслужений працівник охорони здоров’я України,
декан фармацевтичного факультету,
завідуючий кафедрою технології ліків, організації та економіки фармації Луганського державного медичного університету

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Спільнота вітчизняних фармацевтичних підприємств, об’єднаних в Асоціацію «Виробники ліків України», бажає читачам «Щотижневика АПТЕКА» та їхнім родинам міцного здоров’я, благополуччя й злагоди.

У цей непростий час усім потрібні мудрість і терпіння, взаємоповага та впевненість у кращому майбутньому. Переконані, що завдяки нашій спільній відповідальності, величезному практичному досвіду ми й надалі будемо успішно реалізовувати всі творчі плани й задуми в ім’я Української держави. Нехай Новий рік щедрує нам МИР та бажання творити добро, а життєва стабільність та родинний затишок додадуть сил для впевнених творчих кроків, які нестимуть усім нам здійснення сподівань!

З повагою
Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»

Шановні колеги!

Всеукраїнська громадська організація «Аптечна професійна асоціація України» вітає вас зі світлим Різдвом Христовим та Новим 2015 роком!

У ці святкові дні прийміть наші побажання щастя, добра, благополуччя. Нехай збудуться ваші сподівання, минуть труднощі й примножаться успіхи та здобутки!

Будьте здоровими! Мирного вам неба! Гарного настрою та успішної долі на довгі роки!

Олег Никулишин,
голова правління Всеукраїнської громадської організації
«Аптечна професійна асоціація України»

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай Новий рік принесе вам у подарунок благополуччя, втілення мрій та сподівання на успішне майбутнє. Нехай ваші серця будуть зігріті теплом та любов’ю, а домівки повняться добром і радістю.

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, фінансового підйому, творчої наснаги, втілення професійних планів, особистих бажань і задумів!

Нехай у наступному році на вас чекають нові перспективи, життєвий успіх, добробут та процвітання!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою
Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України

Шановні працівники охорони здоров’я!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди світлих зимових свят — Нового 2015 року і Різдва Христового!

Ще з дитинства Новорічні свята стали для кожного з нас символом тепла та радості, чарівності та здійснення бажань. У ці святкові дні кожен загадує найзаповітнішу мрію та вірить у її здійснення. Найвища ж магія Новорічних свят у тому, що кожен окремо й у той же час всі разом ми підводимо підсумки року, що минає, та визначаємо плани на майбутнє.

2014 рік був насичений подіями. Він подарував нам радість і сум, віру в майбутнє країни та біль від втрат, нові зустрічі й відкриття, бажання набувати нового професійного досвіду та розвивати нашу галузь за європейськими стандартами.

Переконаний, що новий рік стане наступним важливим етапом в реалізації тих перетворень, які ми здійснюємо сьогодні.
Нехай рік, що настане, принесе кожному гармонію та благополуччя, любов та успіх, а Україні — здійснення визначених планів та процвітання. Нехай кожне бажання, загадане в Новорічну та Різдвяну ніч, неодмінно здійсниться.

Здоров’я, родинного тепла та добра!

З найкращими побажаннями
Віктор Чумак,
експерт фармацевтичного ринку

Шановні друзі та колеги!

Прийміть найщиріші вітання з Новим 2015 роком та Різдвом Христовим.

Вірю, що у наших силах домогтися, щоб 2015 рік став вагомим кроком у напрямку поліпшення життя кожного з нас. Попереду — плідні трудові будні, які принесуть Україні вагомі та реальні здобутки.

Щиро бажаю вам відзначити Різдвяно-Новорічні свята в духовному піднесенні, зі світлими помислами та щирою радістю. Хай гарний святковий настрій збережеться у ваших серцях упродовж усього наступного року, а щедра доля наділить вас і ваші родини міцним здоров’ям, особистим щастям, взаєморозумінням і любов’ю.

Хай завжди з вами буде Господь, а дорогу в майбуття осяває яскрава Різдвяна Зірка!

Тетяна Котляр,
виконавчий директор громадської організації
«Всеукраїнська аптечна асоціація»;

Шановні колеги!

Напередодні Нового 2015 року дозвольте перш за все висловити щиру подяку всім партнерам Асоціації індійських фармацевтичних виробників (ІРМА) за вірність та увагу, за терпимість, сміливість та бажання працювати в 2014 році!

Бажаю всім нам в 2015 році, щоб він був більш спокійним, радісним, мирним для всіх та щоб усі наші спільні зусилля були націлені тільки на великі та високі досягнення мирного життя!

Здоров’я, радості та успіхів! З Новим роком!

З повагою
Д-р Менон У.П.Р.,
президент Асоціації індійських фармацевтичних виробників (ІРМА)

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з Новим 2015 роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, видався непростим для кожного громадянина України. І я вірю, що він став для всіх нас не лише роком випробовувань, а й роком нового досвіду, знань і життєвої мудрості.

Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії й прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям, буде щедрим для кожного з вас на цікаві плани, творчі здобутки та життєві перемоги.

Зустрічаючи Новий рік і одне з найвеличніших християнських свят — Різдво Христове, — переконаний, що зійде на нашу землю Боже благословення, ясним променем увійде в наші оселі, порадує і звеселить наші родини, вселить віру і надію на мир, щасливу долю, добро та благополуччя.

Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов. Від усієї душі бажаю вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч.

Бажаю здоров’я, щастя і Божої ласки вам та всім вашим рідним!

Олег Клімов,
голова правління ВГО «Фармацевтична палата України»

Дорогі друзі!

Дивовижні та завжди довгоочікувані свята — Новий рік та Різдво Христове — вже поруч. Нехай ці вісники оновлення, мрій і сподівань принесуть добро, мир та достаток.

Цього року на долю нашої країни випали важкі випробування. Але «ми — народ, якого правди сила ніким звойована ще не була». Нехай всі негаразди залишаться в 2014 році. Спільними зусиллями, наснагою й працею, прагненням кожного побудувати сучасну країну ми обов’язково здолаємо всі перешкоди.

Нехай надія й віра в свої сили надихатиме нас на втілення найзаповітніших мрій. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному надії, любові та віри.

Дмитро Жадовець,
голова правління
ПОГО «Асоціація працівників фармацевтичної галузі»

Дорогі колеги!

Сердечно вітаю вас, ваших колег, рідних та близьких з Новим 2015 роком та Різдвом Христовим!

Нам усім у цей непростий час потрібні мудрість і терпіння, взаємоповага та впевненість у кращому майбутньому. Тому напередодні Новорічних свят бажаю, щоб ясна різдвяна зоря та новорічні вогні принесли у вашу оселю злагоду й мир, удачу й оптимізм, здоров’я і благополуччя, радість і любов.

Нехай у Новому році примножуються добрі справи, щедрішають здобутки на ваших життєвих нивах задля добробуту кожної родини в ім’я розквіту України. Нехай кожен новий день стане чистим листом для більших можливостей, зважених рішень та успіхів.

Хай вас зігріває віра, підтримує надія і надихає любов.

Михайло Півнюк,
директор ДВТП «Волиньфармпостач»

Шановні пані та панове!

Прийміть найщиріші вітання від Комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації з нагоди чудових зимових свят — Нового року та Різдва Христового!

Рік, що минає, був багатим на події, зміни та виклики; це був рік, що додав відповідальності за наше сьогодення та майбутнє, яке ми створюємо для себе та своїх дітей.

У кожного з нас є особисті досягнення. Нехай звершення в поточному році піднімуть нас на рівень ще більших успіхів в наступному!

Бажаємо, щоб найцінніше для людини — її здоров’я — зміцнювалося, а ми сприятимемо, аби реформи у сфері охорони здоров’я і, зокрема, фармацевтичного та медичного секторів, слугували саме на користь цієї мети.

Веселих свят! Нехай казковий настрій наповнить ваші серця та домівки!

Будьте здорові та щасливі! Миру вам у душі та країні!

Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з наступаючим 2015 Новим роком!

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я і домашнього затишку, щоб Новий рік приніс з собою благополуччя та процвітання. Нехай робота приносить вам успіх та задоволення і примножує ваш достаток, і нехай символ нового року — вівця, — що асоціюється з покірністю та витривалістю, допоможе вам повірити в свої сили, додасть наснаги та оптимізму і поведе вас до нових висот та досягнень!

Гарного Нового року та Різдва Христового!

З повагою
Руслан Світлий,
генеральний директор комунального підприємства «Фармація»

Шановні друзі!

Від імені членів громадської організації «Всеукраїнське об’єднання Миколаївська фармацевтична асоціація ФармРада» вітаю вас з найдовгоочікуванішими й світлими святами — Новим роком та Різдвом Христовим! Це всіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування дива й казки, душевного тепла й надії.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2014 рік був прожитий недарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання й вірити, що вони обов’язково здійсняться. Від усієї душі зичу вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші найдобріші надії й прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.

З повагою та любов’ю
Олена Пруднікова,
голова асоціації

Дорогі колеги!

Від імені Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Ці свята мають особливе значення, оскільки знаменують собою завершення старого року, у якому ми спільно працювали над вирішенням актуальних питань та поставлених завдань, а також народження Нового часу та нових звершень.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, втілення в життя ваших творчих планів і, безсумнівно, удачі!

Ми віримо, що Новий рік стане для вас і ваших рідних роком добрих змін, а Різдво Христове наповнить серце вірою в дива.

Висловлюємо надію, що наша відповідальна спільна діяльність у Новому році буде більш результативною, а наші громадські ініціативи будуть враховані та оцінені владою.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Асоціація «Оператори ринку медичних виробів»

Святки йдуть! — Шануємо й просимо душі-духи дідів-прадідів — «Дідуха» й вас завітати до господи!Усі Святі Вечори до Нового року — належать духам дідів-прадідів: і Вечеря Свята, і Ніч Свята, і Вечори Святі.

Наш український «Дідух» — жмуток пшеничних, або ячмінних чи житніх колосків. Хай на Святу Вечерю Різдва Христового прийдуть до нас Душі святих мучеників Роду нашого, найближчих і найдальших. Хай прийдуть до нас святі Душі прадідів наших, ті предки Київської Русі, що зберегли нас від кочових орд, хай прийдуть святі Душі дідів наших, кості яких спочивають по тундрах сибірських, у братських могилах імперських режимів, святі Душі героїв Майдану, Душі полеглих у війні за незалежність та суверенітет нашої держави. Прийдуть у Свят-вечір у нашу хату, увійдуть у колоски нашого «Рай-Дідуха» і будуть із нами. І ми відчуємо їх присутність, присутність не лише батьків, сестер і братів наших, але цілого Роду нашого, як велить звичай від тисячів років нашого буття.
Будьте здорові, з Святами, з «Дідухом», з Святим Різдвом! Миру, щастя, здоров’я й наснаги вам, дорогі колеги, вашим родинам та всій нашій незалежній державі — Україні!

Тамара Литвиненкова,
голова правління громадської організації «Фармацевтична асоціація Дніпропетровської області»

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди світлих зимових свят — Нового 2015 року і Різдва Христового!

Рік, що минає, видався для всіх нас непростим, сповненим надій і тривог, самоочищення й пошуку, подолання перешкод і нелегких випробувань, розчарувань і довгоочікуваних здобутків.

Нехай наступаючі Новорічні свята наповнять нас особливим душевним піднесенням, даруючи відчуття очікуваного оновлення, приємних несподіванок та зміцнять віру у світле і щасливе майбутнє. Нехай 2015 рік буде мирним і благословенним для всіх нас!

Щиро бажаємо вам благополуччя й стабільності, невичерпної енергії та втілення найзаповітніших мрій. Міцного здоров’я вам і вашим рідним та близьким, сімейного затишку та щастя в Новому році. Нехай усюди вас супроводжує успіх, а яскрава різдвяна зірка дарує радість і надію!

З найкращими побажаннями
Асоціація виробників інноваційних ліків «АПРАД»

Дорогі колеги!

Від імені Асоціації представників міжнародних фармацевтичних виробників України «AIPM Ukraine» прийміть найщиріші вітання з наступаючими святами Нового року та Різдва Христового!

Рік, що минає, був непростим у житті кожного українця. Для нас він був напруженим і насиченим подіями, які вимагали прийняття професійних і оперативних дій та рішень. У найтяжчі для нашої країни часи всі ми стояли на варті найдорожчого — здоров’я нації, що об’єднало всіх учасників фармацевтичного сектору як ніколи раніше! Така здатність чути одне одного стала найціннішим здобутком для всіх нас.

Хочеться сподіватися, що той результат нашої спільної роботи, який підняв нас на якісно новий рівень усвідомлення необхідних перетворень буде підтриманий новою владою та дуже скоро втілений у реальні кроки, що стануть позитивно відчутними як для всіх наших громадян, так і для бізнесу.

Бажаємо вам невичерпного джерела сил та натхнення, нових можливостей та звершень, миру та добробуту! Нехай прийдешній рік ознаменується для нас очищенням та процвітанням!

Дякуємо всім вам за співпрацю та вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою
колектив AIPM Ukraine

Шановні працівники галузі охорони здоров’я!

Від щирого серця вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Традиційно Новий рік — це надія на краще. Сподіваюся, що в Новому 2015 році здійсняться всі наші плани та задуми, будуть втілені в життя всі ті справи, фундамент яких заклали у році, що минає.

Нехай же святкова новорічна зірка осяє кожну оселю світлом добра та надії, укріпить вірою душі та зігріє любов’ю серця, додасть сил та натхнення на наполегливу працю заради наших дітей та онуків, заради нашого рідного краю, заради всієї України! Будьмо патріотами нашої держави, бо ж ми, українці, — розумні, сильні й талановиті. Повіримо в себе, підтримаємо один одного, згуртуймося навколо спільної мети. Разом ми здатні творити дива!

З Новим роком і веселих вам Різдвяних свят!

Іван Сорока,
заслужений працівник охорони здоров’я,
президент Українського медичного клубу

Людмила ГорюноваШановні колеги!

Щиро вітаємо вас з Новим 2015 роком і Різдвом Христовим!

Зичимо міцного здоров’я, великого родинного щастя, любові, добробуту.

Нехай чудові зимові свята принесуть мир, злагоду, спокій, успіхи у професійній діяльності, впевненість у майбутньому !

З повагою
Людмила Горюнова,
голова правління
Київської обласної асоціації аптечних працівників

Шановні наші друзі, колеги, партнери!Напередодні Новорічних та Різдвяних свят прийміть сердечні вітання та найкращі побажання від редакції «Щотижневика АПТЕКА»!

У новий рік ми входимо з новими сподіваннями — на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини, для своєї рідної землі. Чи справдяться наші сподівання — залежить, передусім, від кожного з нас — від нашої відповідальності, нашої життєвої позиції, нашого розуму, нашої щоденної кропіткої праці.

Та попри всі труднощі, у минулому році були свої здобутки та свої радощі. Усі ми — кожен з нас — гідно прожили кожну його мить, щодня здобуваючи свої маленькі перемоги: ми працювали та вчилися, самі долали негаразди та допомагали іншим.

Тож ми бажаємо вам здоров’я, щастя, здійснення найзаповітніших мрій, успіхів в усіх добрих починаннях.

Нехай Новий рік буде щедрим на Мир, добро, радість та любов!

Колектив редакції «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті