Знайомтесь – компанія USV Limited

Індійська компанія USV Limited — один із провідних постачальників якісної фармацевтичної продукції і послуг у сфері охорони здоров’я в Індії. Компанія має річний оборот розміром 90 млн дол. США і входить до числа 20 найбільших фармацевтичних компаній Індії. У поточному році зареєстрований найвищий рівень фінансового зростання USV Limited серед 30 провідних фармацевтичних компаній країни. 25 бренд-генериків компанії (кардіологічних, антидіабетичних препаратів і полівітамінів без вмісту мінералів) займають провідні місця на ринку лікарських засобів Індії. Це стало можливим завдяки спеціалізації компанії в окремих сегментах фармацевтичного ринку і пропозиції товарів високої якості за оптимальними цінами.

Компанія USV Limited постачає лікарські препарати й активні фармацевтичні інгредієнти в понад 35 країн світу. Її продукція вже добре відома в таких країнах пострадянського простору, як Казахстан і Литва. Нині компанія виходить на  фармацевтичний ринок України за потужної маркетингової підтримки з наміром зайняти лідируючі позиції за рахунок надання споживачам якісних лікарських препаратів.

Компанія USV Limited заснована у 1961 р. шляхом об’єднання компаній U. S. Vitamins і Pharmaceutical Corporation (філія компанії Revlon, США). У 1986 р. компанія Revlon відмовилася від подальшого ведення фармацевтичного бізнесу і продала акції дочірньої фірми у складі корпорації USV Limited.

Свого часу у фірмі U. S. Vitamins працював науковим консультантом всесвітньо відомий вчений доктор Казимир Функ — один із засновників вітамінології (двічі був номінантом Нобелівської премії за значний внесок у вивчення вітамінів). Вчений розробив технологію виробництва жиророзчинних вітамінів у лікарській формі, що забезпечує їх добре засвоєння в організмі людини. Саме оригінальна технологія, розроблена К. Функом, використовується сьогодні у виробництві усіх вітамінних препаратів компанії USV Limited.

Головна мета діяльності компанії USV Limited — визнання її споживачами із різних країн світу як надійного постачальника лікарських засобів і послуг у сфері охорони здоров’я. Компанія докладає всіх зусиль для того, щоб приносити максимальну користь своїм клієнтам, тому використовує новітні технології, орієнтується на споживачів і спеціалізується на виробництві лікарських засобів окремих фармакотерапевтичних груп.

У компанії USV Limited працює багато висококваліфікованих співробітників — дослідників та виробників. Велику увагу керівництво приділяє науково орієнтованим стратегіям просування фармацевтичної продукції, зокрема проведенню конференцій національного і міжнародного рівнів (особливо присвячених проблемам кардіології і лікування цукрового діабету), організації зустрічей за участю лікарів і пацієнтів з метою надання допомоги, організації діагностичних пунктів (наприклад, для діагностики цукрового діабету, визначення рівня холестерину в крові).

Просуванням брендів компанії в Індії займається понад 1300 фахівців у галузі продажу і маркетингу.

Компанія USV Limited провадить свою діяльність в інших країнах з початку 90-х років минулого століття і невпинно її розширює, постійно шукає нові можливості ведення бізнесу і нових ділових партнерів. Сьогодні лікарські препарати компанії приймають близько 40 млн осіб у всьому світі.

USV Limited має 3 фармацевтичні підприємства в Індії, виробничі лінії яких сертифіковані на відповідність нормам GMP ВООЗ. На виробництві діє добре організована система забезпечення якості, яка гарантує високу якість фармацевтичної продукції. Лабораторії з контролю якості оснащені сучасним обладнанням. У системі забезпечення якості зайнято 55 співробітників компанії.

USV Limited є найбільшим у світі виробником генеричного метформіну — її ринкова частка у постачанні цього активного фармацевтичного інгредієнта складає більше однієї третини. 90% метформіну постачається на ринки країн ЄС і США. Спеціальні підприємства з виробництва метформіну і гліпізиду одержали позитивну оцінку інспекторів FDA (США) щодо дотримання вимог GMP. Компанія USV Limited у 1998 р. також одержала Європейський сертифікат відповідності на метформін, виданий Європейським директоратом з якості лікарських засобів. Згодом аналогічні сертифікати на відповідність були видані на активні фармацевтичні інгредієнти глібенкламід (2000 р.) і тиклопідин (2002 р.).

USV Limited збільшує обсяг інвестицій у дослідження і розроблення нових препаратів. У складі центру досліджень і розроблень — 11 спеціалізованих лабораторій, у яких над різними проектами працює близько 100 вчених. Основними напрямками є розроблення хімічних виробничих процесів і відповідних аналітичних методів, систем доставки лікарських засобів. Усі лабораторії одержали позитивну оцінку Департаменту наукових і промислових досліджень, Міністерства науки і технологій та інших державних установ Індії.

В результаті роботи центру одержано 7 патентів у галузі хімії і доставки лікарських засобів, 4 з яких були видані Бюро патентів і товарних знаків США. Крім того, подана 31 заявка на видачу патентів у різних країнах світу (США, Великобританії, Німеччині, Польщі, Японії та ін.). Компанія USV Limited використовує сучасну технологію одержання хімічних сполук типу «гість — хазяїн» (для довідки: за роботи в галузі супрамолекулярної хімії, чи хімії сполук типу «гість — хазяїн», у 1987 р. одержали Нобелівську премію французький хімік Ж.-М. Лен та американські хіміки Д. Крем і Ч. Педерсен).

КОМПАНІЯ USV Limited В УКРАЇНІ

Діяльність USV Limited в Україні почалася в 1999 р., а вже в 2000 р. компанія зареєструвала два лікарських препарати — ГРОВІТ і ГЕМСІНЕРАЛ-ТД.

ГРОВІТ — полівітамінний препарат, склад якого розроблено за рекомендаціями ВООЗ відносно добових норм споживання вітамінів. У виробництві препарату використовується технологія, розроблена К. Функом. Засіб містить 11 основних вітамінів, які мають високу біологічну активність і беруть участь у регуляції важливих біохімічних процесів в організмі. ГРОВІТ випускається у формі жувальних таблеток з шоколадним смаком. Після прийому препарату не залишається неприємного гіркуватого присмаку, як після вживання деяких інших жувальних таблеток. ГРОВІТ призначають дітям та підліткам для задоволення підвищеної потреби у вітамінах організму, що росте, а також дорослим, зокрема особам зрілого і літнього віку, при дефіциті вітамінів.

ГЕМСІНЕРАЛ-ТД — комбінований препарат, до складу якого входять заліза фумарат, ціанокобаламін (вітамін В12) і фолієву кислоту. ГЕМСІНЕРАЛ-ТД випускають у формі капсул, що містять кишково-розчинні мікрогранули. Кожна мікрогранула має спеціальне покриття, що перешкоджає вивільненню активних інгредієнтів у порожнині шлунка і таким чином захищає слизову оболонку шлунка від їх подразливої дії. Крім того, технологія виготовлення капсул ГЕМСІНЕРАЛУ-ТД з мікрогранулами забезпечує пролонговане вивільнення заліза фумарату та інших інгредієнтів протягом 12 годин. ГЕМСІНЕРАЛ-ТД призначають хворим із залізодефіцитною анемією різної етіології (в тому числі зумовленою аліментарною недостатністю заліза, порушенням його абсорбції, втратами заліза при хронічних крововтратах); при підвищеній потребі в залізі жінкам дітородного віку; пацієнтам з В12-фолієводефіцитною анемією; для профілактики дефіциту фолієвої кислоти у дорослих.

Ще 9 лікарських препаратів компанії проходять процес реєстрації в Україні. Вони призначені для лікування пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями та цукровим діабетом. Після реєстрації цих сучасних лікарських засобів компанія USV Limited зможе запропонувати фахівцям групу товарів високої якості за оптимальною ціною.

Компанія має намір тісно співпрацювати з українськими колегами у сфері надання медичних послуг і забезпечення пацієнтів якісними лікарськими препаратами.

www.usvindia.com
[email protected]

За матеріалами,
наданими компанією USV Limited

На правах реклами

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті