ПРООН оголошує тендер на закупівлю вакцин

15 Січня 2016 12:08 Поділитися

закупівлю 14 січня на виконання договору між Міністерством охорони здоров’я України та Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) міжнародною організацією було оголошено тендер на закупівлю таких вакцин:

  • для профілактики дифтерії, правця та кашлюку (відома як DTaP) у поєднанні з інактивованим поліовірусом та Haemophilus B кон’югованої вакцини (відома як IPV та Hib);
  • для профілактики гемофільної інфекції типу b.

Заявки будуть прийматися до 23:59 (за київським часом) четверга 28 січня 2016 р. на електронну адресу: [email protected].

Попередню зустріч з учасниками тендеру буде проведено 22 січня 2016 р. о 14:00 за адресою: офіс ПРООН, Кловський узвіз, 1, Київ, 01021, Україна.

Інформацію про тендер можна переглянути на веб-сайтах:

Крім того, у зв’язку з необхідністю проведення додаткових консультацій з МОЗ України та отримання уточнень від Міністерства стосовно необхідної кількості лікарських засобів за напрямом «Централізована закупівля лікарських засобів для забезпечення дітей, хворих на гемофілію типів А або В або хворобу Віллебранда», ПРООН продовжено до 24 січня (включно) 2016 р. кінцеву дату подання заявок за тендером «Закупівля лікарських засобів для хворих на гемофілію типа А і В або хворобу Віллебранда», який було оголошено 29 грудня 2015 р. Раніше кінцевою датою подання заявок було визначено 17 січня 2016 р.

Тендерні пропозиції слід продовжувати надсилати на електронну адресу: [email protected].

Нагадаємо, що на виконання вищезазначеного договору ПРООН планує закупити лікарські засоби й медичні вироби для лікування та діагностики туберкульозу, діагностики ВІЛ-інфекції, терапії дітей, хворих на гемофілію типу А або В, хворобу Віллебранда, хронічний вірусний гепатит В і С, пацієнтів з орфанними захворюваннями. Сума цього договору становить 620 млн грн.

За матеріалами www.moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті