З професійним святом, дорогі фармацевти!

З професійним святом, провізори та фармацевти!

Шановна фармацевтична спільното України, дорогі колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня фармацевтичного працівника!

Я поставила перед собою стратегічну ціль — за найближче десятиліття збільшити середню тривалість життя українців до 80 років. Маю професійну команду однодумців, з якою крок за кроком, згідно з планом, ми впевнено рухаємось до мети.

Одним з ключових елементів нашого плану є створення в Україні ефективної системи охорони здоров’я. Фармацевтичній галузі відводиться в ній одна з ключових ролей. Вірю, що Ви здатні забезпечити український народ якісною сучасною медикаментозною допомогою. Бо вже сьогодні вітчизняні фармацевти за рівнем професіоналізму не поступаються своїм європейським колегам. Україна має всі можливості для виробництва всіх відомих у світовій клінічній практиці лікарських форм, а застосування новітніх технологій забезпечує високу якість ліків.

Як державотворець продовжуватиму докладати максимум зусиль, щоб Ви відчували увагу та підтримку з боку держави до віт­чизняного виробника й розвитку фармацевтичної науки. Водночас не припинятиму боротьби з корупцією у фармацевтичній галузі та недобросовісними виробниками. Адже результативність Вашої роботи не лише в тому, щоб хворий міг отримати необхідні ліки, але й був упевнений, що вони якісні та ефективні.

У цей святковий день хочу окремо подякувати представникам фармацевтичної галузі, котрі є прикладом ведення соціально відповідального бізнесу. Забезпечення медикаментами потреб фронту, підтримка родин загиблих військовослужбовців, які віддали своє життя в зоні АТО, — далеко не повний перелік Ваших добрих справ. Особливо хотіла б відмітити корпорацію «Юрія-Фарм» та ПАТ «Фармак», які своїм небайдужим ставленням до проблем соціально незахищених верств населення демонструють, що українці в усі часи будуть підтримувати один одного, підставляючи плече допомоги. Нехай усім Вам віддасться сторицею за все, чим Ви поділилися.

Бажаю всім представникам фармацевтичної спільноти нових ідей і перемог, надійних партнерів і вірних друзів. Бажаю, щоб спільними зусиллями ми розкрили справжній потенціал галузі, який сьогодні використовується лише на чверть.

Нехай у Ваших домівках панують мир та достаток, а у родинах — міцне здоров’я та щастя.»

Ольга Богомолець,
народний депутат України,
голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я

Шановні провізори та фармацевти!

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Ви обрали для себе надзвичайно благородну справу — дбати про життя і здоров’я людей. Йдучи за своїм покликанням, Ви не лише даруєте шанс на зцілення й активне життя мільйонам українців, а й своїми винаходами, інноваційними розробками робите суттєвий внесок у розвиток країни. Вітчизняні фармвиробники доводять — українські ліки можуть бути якісними, конкурентними і водночас доступними.

Переконаний, що динамічному розвитку фармацевтичного ринку посприяє ухвалення Верховною Радою розробленого мною та колегами з Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я законопроекту — нової редакції закону «Про лікарські засоби». Ми прагнемо запровадити сучасні європейські принципи і стандарти, зробити ринок прозорим, національно орієнтованим.

Бажаю всім Вам успіху у сходженні до професійних вершин, нових звершень. Будьте корисними і шанованими. Міцного здоров’я, наснаги на добрі вчинки, родинного затишку, добробуту. Перемоги й миру всім нам.

З повагою
Олег Мусій,
заступник Голови Комітету Верховної Ради України
з питань охорони здоров’я

Шановні колеги!

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Ви, дорогі фармацевти, завжди на варті здоров’я, а Ваша праця — найважливіша складова лікувального процесу.

Ваші знання та уміння, відповідальність та людяність — це ефективні та якісні ліки, кваліфіковані консультації та небайдужість, це порятунок та швидка допомога. Щодня разом з лікарським засобом саме з Ваших рук пацієнти отримують і надію на одужання!

Тож дозвольте висловити велику вдячність за Вашу щоденну кропітку працю, терпіння та побажати щастя, благополуччя і, авжеж, здоров’я!

Сьогодні вітчизняний фармацевтичний ринок потребує вирішення безлічі проблем, але я певен, що Ваші досвід і знання та наша суспільна праця подолають усі негаразди.

Ще раз зі святом! Миру та любові!

З повагою
Андрій Шипко,
народний депутат України

Вельмишановні колеги!

Саме так — безпосередні колеги: адже ВООЗ ще понад десятиріччя тому на весь світ оголосила лікарів і фармацевтів членами єдиної медичної команди, центром діяльності і сенсом буття якої є пацієнт. І справді, з давніх давен медицина без фармації неможлива, як «інь» без «янь»: можна ставити правильні діагнози, можна виконувати блискучі оперативні втручання, але без медикаментозного забезпечення (яке в свої часи здійснювалося народними методами, а нині базується на величезній науково-промисловій фармацевтичній індустрії) врятувати пацієнта просто неможливо. Тому я хотів би щиро привітати тих людей, які плідно працюють у фармацевтичній сфері і багато роблять для того, щоб наша держава мала власні якісні препарати, а її населення застосовувало якнайкращі генерики.

Це особливо актуально нині, коли медичні наслідки військових дій ще більше загострюють потребу суспільства в сучасних, новітніх антибактеріальних та знеболювальних засобах, імунобіо­логічних препаратах тощо. У цьому контексті велике значення має прямий звязок між академічною медичною наукою і практичною фармакотерапією. Я мрію налагодити тіснішу співпрацю з вітчизняними фармацевтичними виробниками з метою впровадження конкретних наукових здобутків НАМН України. Зокрема, Інститут мікробіології та імунології ім. І.І. Мечникова НАМН України, який колись називався Інститутом вакцин та сироваток, до моменту позбавлення виробничої бази забезпечував цією продукцією чи не весь Радянський Союз. Тож нині — маючи сучасну фармакологічну базу і дуже потужні фармацевтичні підприємства, — на мій погляд, ми повинні налагодити виробництво власних українських вакцин та сироваток. НАМН України і згадана академічна установа готові надати для цього наукове підґрунтя: низка наших розробок вже сьогодні готова до запуску у виробництво з метою подальшого застосовування в практиці боротьби з синьогнійною паличкою, дифтерією, правцем тощо. Вдумаймося: це питання біобезпеки держави, — і дуже шкода, маючи можливості і розумних людей, витрачати на це валюту для закупівлі за кордоном.

Отже, я хотів би побажати фармацевтичній галузі України динамічного розвитку й процвітання, а людям, які працюють у всіх її ланках, — здоров’я, щастя, благополуччя і миру, як щиро зичу того загалом нашій державі та її народові!

Віталій Цимбалюк,
президент НАМН України

Маю честь вітати фармацевтичну громаду, шановних колег і друзів з Днем фармацевтичного працівника!

Тисячі років професія фармацевта залишається однією з найпрестижніших і шанованіших у суспільстві.

Безперечно, усі досягнення вітчизняної фармації — це результат невтомної праці та великої відповідальності кожного з Вас. Завдяки Вашим професійній майстерності, ентузіазму й творчій насназі фармація була та залишається на належному рівні, продовжує і сьогодні динамічний розвиток в освітньому, науковому, виробничому секторі, аптечній мережі, контролі якості. У тому, що вітчизняна фармація позиціонується як конкурентоспроможна галузь, де гармонійно поєднані кращі вітчизняні галузеві здобутки зі світовими стандартами, є особистий значний внесок кожного з Вас.

Професійне свято — це нагода підсумувати здобутки та окреслити плани на майбутнє. Впевнений, що українська фармація матиме їх багато. Нехай завжди Вас супроводжує шана за добро, яке несете у світ, за джерела здоров’я, подаровані людям Вашою працею, а Вашими супутниками залишаються вдячність зцілених пацієнтів і порозуміння з колегами-однодумцями.

Нехай повсякденна фахова діяльність приносить вам задоволення і надалі сприяє зростанню добробуту населення та зміцненню міжнародного авторитету України як самобутньої європейської держави.

Усім зичу передусім здоров’я, а також впевненого руху вперед.

Нехай свято сповнює серця гордістю за нашу фармацію!

Валентин Черних,
ректор Національного фармацевтичного університету,
академік НАН України

Дорогі друзі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня фармацевтичного працівника!

Вашій професії притаманна відданість благородній справі захисту здоров’я наших співвітчизників, глибокі професійні знання та відповідальність, милосердя та любов до людей.

У цей урочистий день хочу побажати Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, професійних звершень, наснаги у здійсненні задумів та мрій, любові, благополуччя та щастя.

Ірина Суворова,
в.о. Голови Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками

56788Дорогі колеги!

Від імені Державного експертного центру МОЗ України – щиро вітаємо з нагоди святкування Дня фармацевтичного працівника!

На сьогодні фармацевтична галузь проходить шлях динамічного розвитку, активно залучаючи у виробництво сучасні наукові досягнення й розробки, впроваджуючи європейські стандарти задля забезпечення населення якісними препаратами. Ця професія вимагає відповідальності та відданості обраній справі, адже від нашої праці значною мірою залежить збереження здоров’я і благополуччя людей.

Важливою і значущою є наша повсякденна гуманна місія — забезпечувати людей ліками.

Бажаємо усім, хто працює у фармацевтичній галузі, нових звершень, здійснення всіх задумів, міцного здоров’я, впевненості у завтрашньому дні.

Бажаємо вам терпіння і витримки, результативної праці й цікавого дозвілля, чудових друзів, щасливих та дружних родин! А головне — будьте здорові й бережіть себе.

Колектив Державного експертного центру МОЗ України

Шановні друзі!

У третю неділю вересня в Україні фармацевтичні працівники відзначають своє професійне свято.

Низький уклін Вам за невтомну працю та щире і відкрите серце, за людяність та милосердя. Нехай Ваша плідна праця набуває нового змісту, збагачується цінним досвідом та приносить задоволення.

Вірю, що найкращі традиції фармацевтичної еліти країни будуть тільки примножуватися та слугуватимуть на благо народу.

Олександр Гудзенко,
заслужений працівник охорони здоров’я України,
доктор фармацевтичних наук, професор

Вельмишановні колеги!

ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата» вітає Вас з нагоди професійного свята — Дня фармацевтичного працівника!

Бажаємо Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, щастя і добра, тепла та любові, злагоди в трудових колективах, успіхів у розвитку фармацевтичної справи!

Нехай кожен день дарує Вам творче натхнення, стабільність і процвітання у фармацевтичній діяльності, успішне вирішення проблем!

Бажаємо Вам радості буднів, які принесуть плідні досягнення у благородній праці в ім’я збереження здоров’я української нації. Нехай перед Вами відчиняються двері до нових професійних успіхів, надійних друзів та ділових партнерів. Хай невтомна діяльність працівників фармацевтичного сектору охорони здоров’я вінчає благородні та плідні звершення в ім’я народу України.

Божої ласки та Божої благодаті у всіх Ваших діяннях!

З повагою
Олег Клімов
голова правління ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата»,
Член Ради Міжнародної Фармацевтичної Федерації (FIP)

Шановні колеги!

Від імені Всеукраїнської громадської організації «Аптечна професійна асоціація України» щиросердно вітаю Вас із Днем фармацевтичного працівника України!

Нехай щастям і любов’ю наповнюється кожен день Вашого життя, а праця на благо людей приносить задоволення й радість. Нових ідей і перемог, процвітання, удачі й добробуту Вам і Вашим родинам!

Бажаємо Вам частіше бачити вдячність на обличчях людей за Вашу доброзичливість, уважність та професіоналізм. Висловлюємо Вам вдячність за плідну працю!

Хай буде міцною Ваша віра в успіх і ніколи не зникає бажання творити добро!

З повагою
Петро Чепель
Голова Правління ВГО «АПАУ»

Дорогі колеги!

Від імені Асоціації представників міжнародних фармацевтичних виробників України «AIPM Ukraine» щиро вітаю всіх працівників фармацевтичної галузі з професійним святом!

На превеликий жаль, щоденні трудові будні з плином часу не стають легшими. Турбулентність, яка стала характерною рисою всіх суспільно-політичних процесів протягом останніх років, набула найболючішого прояву в системі охорони здоров’я. А фармацевтичний сектор, який є всього лише інструментом забезпечення останньої, несправедливо став заручником кризи реформування сфери охорони здоров’я в цілому.

Проте професіонали галузі, навіть в нелегкі часи змін, про­довжують залишатися незалежним голосом знань, досвіду та ідейними провідниками якісних та структурних реформ, показуючи на своєму прикладі готовність, зрілість та відкритість до нової філософії та ментальності роботи ринку та в сфері в цілому.

Попри все, ми не втрачаємо наших орієнтирів та бачення спільної мети, впроваджуючи світові практики та відкриваючи український фармацевтичний сектор світові, що, безперечно, працюватиме на його еволюцію та привнесення благ для суспільства, втілених у підвищенні доступності ліків для пацієнтів, які того потребують.

Кожному з нас щоденно доводиться докладати максимальних зусиль, аби здійснити цей «квантовий перехід» через реформу охорони здоров’я. Ця вкрай очікувана як для громадян, так і для учасників сектору подія може бути розпочата з перших кроків побудови прозорої системи фінансування та впровадження реімбурсації, що є абсолютно посильним заходом для керівників держави та галузі.

Тому від душі бажаємо сил, натхнення, віри та оптимізму в кожній справі!

Миру та процвітання всім Вам та нашій державі!

З повагою
Володимир Ігнатов,
виконавчий директор AIPM Ukraine

Шановні колеги!

Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації вітає всіх працівників фармацевтичної галузі з професійним святом!

Важливою і значущою для здоров’я людей є Ваша місія!

Незважаючи на жодні перепони, ми й надалі підтримуватимемо втілення в галузі охорони здоров’я найкращих європейських стандартів, цінуючи і враховуючи набутий досвід, знання і професіо­налізм фахівців галузі.

Від щирого серця зичимо Вам міцного здоров’я, оптимізму для втілення прогресивних ідей і покращення ситуації в сфері охорони здоров’я України.

Наталія Сергієнко,
виконавчий директор Комітету з охорони здоров’я
Європейської Бізнес Асоціації

Шановні колеги!

У ці погожі, ясні дні, з настанням осінньої пори, коли яскраве сонце починає озолочувати багрянцем парки та алеї, а серця — збагачувати світлом і добром, ми від імені громадської спілки «АПАУ» сердечно вітаємо весь багатотисячний колектив фармацевтичної галузі з Днем фармацевтичного працівника України!

Висловлюємо Вам глибоку шану та вдячність за щоденну працю і самовідданість у допомозі людям! Нехай Вашими постійними супутниками будуть нові досягнення та успішне втілення ідей. Щиро бажаємо всім Вам здоров’я, наснаги, цілеспрямованості, особистого щастя і благополуччя!

З повагою
Ігор Червоненко,
голова Правління ГС «АПАУ»

Шановні колеги!

Від щирого серця вітаємо Вас з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника. Сьогодні наша професія потребує такої ж звитяжної боротьби за свої інтереси, як і боротьба нашої країни за свою цілісність і незалежність. Навала негативної інформації про якість ліків, їх високу вартість та недоступність зробила провізорів і фармацевтів заручниками, заважає нам динамічно розвиватися й спокійно та професійно здійснювати свою основну місію — нести здоров’я людям.

У цей час ми повинні бути згуртованими та високоморальними, щоб з гідністю нести високе звання професіонала фармації. Адже більшість з нас — це справжні патріоти професії, що прийшли за покликанням та готові дарувати своє серце людям.

Тож у цей святковий день дозвольте побажати Вам здоров’я і щастя, миру і добра, наснаги і звершень, достатку та благополуччя у родинах!

З повагою
Костянтин Косяченко,
голова громадської організації «Спілка працівників фармації»,
завідувач кафедри аптечної та промислової технології ліків НМУ ім. О.О. Богомольця,
доктор фармацевтичних наук,
заслужений працівник фармації України

5467Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Бажаю Вам здоров’я, родинного тепла, щастя, миру і добра, злагоди і любові, наснаги та оптимізму!

Нехай Ваша робота приносить Вам задоволення, а кожен день дарує радість від вдячних людських усмішок!

З повагою
Руслан Світлий,
генеральний директор КП «Фармація»

Дорогі фармацевти та провізори!

Вітаю Вас із професійним святом і висловлюю щиру вдячність за врятовані життя, за повернуті здоров’я і радість, за невтомну працю, постійну готовність прийти на допомогу.

Від усієї душі бажаю Вам здоров’я, сил душі й тіла для служіння своєму народові. Щастя, добробуту та мирного неба над усією Україною.

З повагою
Віктор Чумак,
експерт фармацевтичного ринку

Шановні колеги!

Від імені Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника, яке традиційно вважається всенародним, оскільки фармацевтична промисловість є фундаментом не тільки економіки України, але й здоров’я всього населення країни.

Дружна сім’я фармацевтів та провізорів уже 25 років зміцнює славу і незалежність України як потужної держави.

Наша професія — одна з найважливіших і почесних. Завдяки відданості своїй справі, направленій на захист найдорожчого — життя та здоров’я людей, ми в усі часи були прикладом високого професіоналізму й гуманності. У день нашого професійного свята дозвольте від душі подякувати Вам за щоденну працю, відданість улюбленій справі, вклад в економічний і соціальний розвиток країни.

Прийміть сердечні побажання міцного здоров’я, благополуччя, надійних партнерів, нових професійних досягнень! Щастя і процвітання Вам і Вашим близьким!

З повагою
Валерій Печаєв,
президент ООРММП України

Дорогі колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Здоров’я — це безцінне суспільне надбання, яке залежить і від фахово­сті, досвідченості фармацевтичних працівників. Адже всі найсучасніші наукові досягнення безсилі, якщо вони не знаходяться в надійних руках професіоналів.

Земний уклін Вам і безмежна вдячність за щоденну самовіддану працю, високу моральність, чуйність і доброту, за врятовані життя та повернуте здоров’я!

Бажаю Вам особистого щастя, сімейного тепла, невичерпної енергії та оптимізму, злагоди, миру та достатку!

Михайло Півнюк,
директор ДВТП «Волиньфармпостач»

Дорогі колеги!

Прийміть мої щирі вітання з професійним святом!

Щодня сотні тисяч фармацевтів роб­лять усе, щоб подарувати людям найдорожче — здоров’я та надію. Майбутнє країни неможливе без Вашого професіоналізму, турботи та витримки, а Ваші глибокі знання та досвід високо цінуються кожним із нас.

Прийміть сердечну подяку за Вашу самовіддану працю.

Бажаю Вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани.

Людмила Горюнова,
голова правління Київської обласної асоціації аптечних працівників,
заслужений працівник фармації України

Шановні колеги!

Я щиро вітаю Вас із професійним святом! Фармацевт — це почесне звання людини, яка є взірцем високих моральних якостей, таких як честь, людяність, доброзичливість.

Фармацевт супроводжує лікарські засоби від початку створення до безпосередньої передачі хворому.

Без перебільшення, ми стоїмо на захисті здоров’я людей, даруємо їм надію на одужання та впевненість у завтрашньому дні.

Бажаю Вам відчувати постійну потрібність суспільству, важливість своєї справи, правильність вибору професії, гордість від своїх здобутків, впевненість у майбутньому, задоволення від зробленого.

Нехай оминають Вас негаразди, хвороби та невдачі, зростають статки, накопичується досвід. Миру та злагоди, любі мої колеги!

З повагою та вдячністю
Олена Пруднікова,
голова ГО «ВОМФАФР»

Відзначаючи самовіддану працю численної армії фармацевтів, висловлюю пошану Вам, дорогі колеги, за сумлінність у забезпеченні виробництва якісних лікарських засобів, нарощуванні виробничих потенціалів, наполегливому поліпшенні асортименту продукції, наукових досягненнях.

Бажаю всім працівникам фармацевтичної галузі діяти злагоджено, відстоюючи свої інтереси задля досягнення загального успіху та особистої успішності.

Нехай здоров’я, на захисті якого Ви стоїте, ніколи Вас не залишає!

Нехай вдячність та повага народу України й надалі надихають Вас на професійні здобутки.

З повагою
Петро Багрій,
президент АВЛУ

Шановні фармацевтичні працівники!

З нагоди професійного свята дозвольте висловити повагу та вдячність. Важка місія фармацевтів була й залишається однією з наймилосердніших. У фармацію не йдуть випадкові люди. Співчуття, милосердя, гуманізм — на цих принципах заснована наша професійна діяльність. І це накладає величезну відповідальність.

Тож нехай Вас супроводжує успіх у нелегкій праці, що вимагає сил і повної віддачі. Бажаю Вам професійної самореалізації, особистого благополуччя, звершень, відкриттів, творчості, вірних друзів та партнерів, наснаги, задоволення від роботи!

Зі святом!

Тетяна Котляр,
голова правління ГС «ФАРМУКРАЇНА»

Шановне товариство!

Дорогі працівники фармацевтичної галузі! Колеги!

Щиро вітаємо всіх з нашим професійним святом! Святом, яке колись вибороли як визнання нашої самовідданої праці заради людей, заради їх здоров’я, вільного стану та доброго самопочуття. І зараз ми також зі всією громадою самосвідомої нації боремося за свою волю, честь та гідність. Та боремось з самим собою вчорашнім. Лише наша небайдужість до високого рівня фахової справи, наша воля здобувати знання та покращувати взаємодію лікар — провізор — пацієнт дасть нам можливість сміливо входити у завтрашній день, не криючи своїх очей від очей людини, що відвідала ПРОВІЗОРА!

Ми варті того, щоб нас поважали. Але ми відповідальні за те, що нас можуть не поважати. Сьогодні інший час і інші ми! Змінюймось, мої любі фармацевти!

Щасти нам в нашій праці, щасти нам у нашому житті!

Нехай щодня сонечко радісно заглядає у Ваші віконця. Нехай мирне і світле небо вистилає наші горизонти. Зі святом нас, фармацевти! Ми — СИЛА!

З повагою
Тамара Литвиненкова,
голова Правління ГО ФАДО,
провізор вищої категорії
Шановні друзі та колеги!

Від імені представників ГО «Вінницька обласна асоціація фармацевтів «Кум Део» щиросердно вітаю Вас з Днем фармацевтичного працівника!

Бажаю всім, хто присвятив своє життя служінню ідеалам добра та людяності, невичерпності сил і завзяття, творчої наснаги у вашій важливій праці.

Нехай щастям і любов’ю наповнюється кожен день Вашого життя, а праця на благо людей приносить задоволення й радість. Нових ідей і перемог, надійних партнерів і вірних друзів, процвітання, удачі й добробуту Вам і Вашим родинам!

Лариса Просяник,
провізор вищої категорії, голова правління ГО «Вінницька обласна асоціація фармацевтів «Кум Део», член громадської ради при Вінницькій обласній раді

Дорогі друзі, колеги!

Дозвольте від щирого серця привітати Вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника. Справа ця важка й благородна, вимагає великої віддачі сил, постійної творчої ініціативи, високого професіоналізму.

У цей святковий день бажаю кожному з Вас залишатися людяним у будь-якій ситуації, постійно вдосконалювати свій професійний рівень, об’єднуватися з однодумцями заради процвітання української фармації.

Нехай Ваша професія ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а назавжди залишиться приємною та почесною місією!

Іван Сорока,
президент Українського медичного клубу,
відповідальний секретар Світової Федерації
Українських Лікарських Товариств

Від імені Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» (AMOMD) напередодні Дня фармацевтичного працівника щиро вітаємо всіх колег, друзів та партнерів з цим професійним святом!

Хочемо подякувати виробникам, імпортерам, дистриб’юторам, вченим та провізорам за високий професіоналізм і відданість своїй справі, турботу, увагу й сумлінність.

Завдяки Вашій професійній майстерності та самовідданості, ентузіазму та наполегливій праці галузь фармації завжди була й залишається на високому рівні.

Бажаємо кожному колезі особистого благополуччя й міцного здоров’я. Нехай творче натхнення і невичерпна енергія будуть Вашими постійними союзниками в досягненні нових цілей і професійних успіхів!

Миру та злагоди Вам і Вашим рідним!

Зі святом!

Асоціація «Оператори ринку медичних виробів»

Шановні працівники фармацевтичної галузі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого спільного свята! Нехай щастям і любов’ю наповнюється кожен день Вашого життя, а праця на благо людей приносить задоволення і радість.

Бажаємо не втрачати віри й надії, частіше бачити вдячність на обличчях людей за Вашу доброзичливість, уважність та професіоналізм, а також високу оцінку з боку колег і суспільства.

Нових ідей і перемог, надійних партнерів і вірних друзів, процвітання і добробуту Вам і Вашим родинам!

Життєвих Вам удач і професійних звершень!

З повагою
Володимир Редько,
виконавчий директор Асоціації виробників інноваційних ліків «АПРАД»

Колектив «Щотижневика АПТЕКА» із задоволенням приєднується до всіх теплих слів на адресу представників галузі. Фармація — одна з ключових складових системи охорони здоров’я, адже якісні препарати, правильний та вчасний рецепт — запорука успішного лікування.

Зичимо Вам у цей святковий день міцного здоров’я та достатку, родинного щастя й шани від суспільства, а також невичерпної енергії для здійснення добрих справ.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті