Яким має бути сигнальний покажчик аптечного закладу

Наказом МОЗ України від 10 липня 2017 р. № 777 затверджено новий опис сигнального покажчика аптечного закладу та його структурного підрозділу.

Документ набуде чинності з дня його офіційного опублікування. У цей же день втратить чинність наказ МОЗ України від 1 грудня 2004 р. № 590 «Про затвердження опису зовнішнього сигнального покажчика аптечного закладу та його структурного підрозділу».

Сигнальний покажчик аптечного закладу та його структурного підрозділу є відмітним символом, що вказує на належність аптечного закладу та його структурного підрозділу до закладів охорони здоров’я України і не є рекламою.

Сигнальний покажчик розміщується на фасаді будівлі, де розташовуються аптечний заклад та його структурний підрозділ, перпендикулярно до стіни, до якої він кріпиться, і повинен мати освітлення у темний час доби.

Сигнальний покажчик — рівносторонній хрест зеленого кольору, у центрі якого розміщено зображення чаші зі змією, яка її обвиває, білого кольору.

Габаритні розміри зовнішнього покажчика повинні бути не менше ніж 400 мм.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Анастасия 07.09.2017 11:56
А мигать он может?
Олег 10.09.2017 10:05
Може й моргати!
Инна 27.02.2019 3:53
Ну просто зло берет! Эти мигающие кресты - наказание для жильцов тех домов, где они установлены!! Просто в окна светят! Еще и мигают! У меня такое безобразие на фасаде было в 10 метрах от моего окна! Куда только не жаловалась - толку нет! Недавно закрылась аптека, вздохнули свободно, ан - нет, не прошло и пол года, новые арендаторы и - снова будет аптека! И "мило" так улыбаясь: "да, у нас будет мигающий крест". Да чтоб этот Лясковский из МОЗ, который выдал такую "обтекаемую" формулировку аптечного креста, всю жизнь жил рядом с такой вывеской! Неужели нельзя подумать о простых людях?! Ну что вы, конечно, нет, в первую очередь надо ж думать о предпринимателях, наилучшие условия - для них! И, плюс ко всему: "размер креста должен быть НЕ МЕНЕЕ 40см". Да вы очумели?! Его ж за пол километра видно, а что уже говорить про окна соседней квартиры, где он установлен?!

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті