Парламент призначив нового Уповноваженого з прав людини

16 Березня 2018 11:14 Поділитися

15 березня 2018 р. під час пленарного засідання Верховна Рада України призначила нового Уповноваженого з прав людини. Ним стала член депутатської фракції Політичної партії «Народний фронт», голова Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Людмила Денісова.

У зв’язку із цим Л. Денісова достроково припинила повноваження народного депутата України і склала присягу. «Я, Денісова Людмила Леонтіївна, заступаючи на посаду Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, урочисто присягаю чесно і сумлінно захищати права і свободи людини і громадянина, добросовісно виконувати свої обов’язки, додержуватися Конституції України і законів України, керуватися справедливістю і власною совістю. Зобов’язуюся діяти незалежно, неупереджено, в інтересах людини і громадянина», — присягнула вона.

У зв’язку із складенням присяги новообраним Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Парламент прийняв рішення про звільнення із займаної посади Валерії Лутковської.

Нагадаємо, що В. Лутковська займала цю посаду з квітня 2012 р. 12 березня 2018 р. до Парламенту надіслано Щорічну доповідь Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини В. Лутковської про стан додержання та захисту прав і свобод людини в Україні за 2017 р.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті