Ринки обладнання та витратних матеріалів для гемодіалізу: АМКУ скликає робочу зустріч

29 Березня 2018 11:48 Поділитися

Антимонопольний комітет України (далі — АМКУ) під керівництвом державного уповноваженого Світлани Панаіотіді проведе нараду щодо стану виконання рекомендацій АМКУ, на якій МОЗ України буде презентовано пропозиції щодо виконання зазначених рекомендацій та їх обговорення. Робоча зустріч відбудеться 2 квітня 2018 р. об 11:00.

На зустрічі будуть присутні заступник міністра охорони здоров’я України Олександр Лінчевський, перший заступник Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов, представники МОЗ України, Міністерства фінансів України, департаментів охорони здоров’я, виробники медичних засобів та матеріалів для лікування методом гемодіалізу, пацієнтські організації, лікарі-нефрологи, експерти та ін.

Місце проведення наради: вул. Митрополита Василя Липківського, 45, 4-й поверх, зала засідань.

Інформацію про кандидатуру уповноваженого представника (із зазначенням П.І.П. та посади) для участі в робочій зустрічі повідомити до 13:00 30.03.2018 р. на e-mail: [email protected]; тел.: +38 (044) 251-62-25, *62-60 або *64-57, факс: +38 (044) 520-03-25 (для відділу ринків фармацевтики).

Як ми вже повідомляли, у жовтні минулого року на засіданні АМКУ були ухвалені обов’язкові для розгляду рекомендації Міністерству охорони здоров’я України та Міністерству економічного розвитку і торгівлі України щодо вжиття дієвих заходів задля усунення існуючих законодавчих прогалин у сферах технічного регулювання, стандартизації, та уніфікації медико-технологічної сумісності та взаємозамінності витратних матеріалів та обладнання для гемодіалізу, а також стандартизації вимог до формування предмету закупівлі. Рекомендації були надані після затвердження Звіту за результатами дослідження ринків обладнання та витратних матеріалів для гемодіалізу за 2013, 2014 та 9 місяців 2015 років.

За матеріалами www.amc.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті