Працівників лікарні «Охматдит» підозрюють у привласненні ліків на суму близько 8 млн грн.

29 Березня 2018 2:08 Поділитися

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 10 оголошено про підозру 7 працівникам Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» МОЗ України за фактами привласнення лікарських засобів в особливо великих розмірах.

Досудовим розслідуванням встановлено, що завідувач аптечним складом «Охматдит» шляхом зловживання своїм службовим становищем у період з 2012 до 2015 р. привласнювала лікарські засоби під приводом видачі їх для відділення лікарні на загальну суму близько 3 млн грн.

Крім того, у рамках вказаного кримінального провадження місцевою прокуратурою повідомлено про підозру 6 старшим медичним сестрам відділень лікарні, які, будучи матеріально відповідальними особами та наділеними повноваженнями щодо можливості отримання, зберігання та контролю препаратів, присвоїли лікарські засоби на загальну суму близько 5 млн грн.

За результатами досудового розслідування завідувачу аптечним складом НДСЛ «Охматдит» повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, перебаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. 6 старшим медичним сестрам відділень лікарні повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, перебаченого ч. 2–4 ст. 191 Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів. Досудове слідство триває.

За матеріалами kyiv.gp.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті