Уляна Супрун не має наміру подавати у відставку

04 Квітня 2018 3:16 Поділитися

В.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун заявила, що не має наміру подавати у відставку. Про це вона повідомила журналістам перед початком засідання Уряду 4 квітня.

Коментуючи прийняте напередодні, 3 квітня, рішення Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я підтримати проект постанови № 5642 про визнання незадовільною роботи в.о. міністра охорони здоров’я та звільнення У. Супрун із займаної посади, очільниця МОЗ України повідомила: «Це найкраща реклама, що наша реформа йде в правильному напрямку».

В.о. міністра переконана, що ситуація з рішенням Комітету не матиме швидкого продовження.

Зазначимо, що народні депутати не вперше піднімають питання щодо необхідності звільнення У. Супрун із займаної посади та призначення міністра охорони здоров’я. Це питання піднімалося на засіданнях Верховної Ради України, у тому числі в рамках «години запитань до Уряду». Щоразу Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відповідав, що саме парламентська коаліція має представити кандидатуру нового міністра. І як тільки щодо цього питання буде прийнято рішення, Уряд його обов’язково реалізує.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

адольф владимирович 04.04.2018 3:40
коленом под зад, если не хочет!
Олена 05.04.2018 10:52
Молодець!
Ирина 05.04.2018 11:32
А кто сказал, что реформы - это безболезненно и легко?

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті