Вакансії в Національній службі здоров’я будуть відкриті найближчим часом

30 Квітня 2018 12:08 Поділитися

Стратегія впровадження реформи передбачає, що саме Національна служба здоров’я України (далі — Служба) починає наступний етап реформи. Заступник міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк та голова Служби Олег Петренко розповіли, як будуватиметься відомство нового зразка.

З липня 2018 р. Служба стає головним розпорядником коштів державного бюджету. Вона підписуватиме договори з медичними закладами, оплачуватиме медичне обслуговування українців і контролюватиме якість цього обслуговування. П. Ковтонюк припустив, що за 10 років роль Служби буде однією з головних у системі охорони здоров’я.

«Національна служба здоров’я — це єдиний замовник медичних послуг, які оплачує держава. Саме Служба купуватиме ці послуги у медичних закладів для нас», — сказав заступник міністра.

Голова Служби підкреслив, що наразі першочерговим завданням органу є створення сильної команди. «Ми закликаємо всіх, хто зацікавлений у діяльності відомства та медичній реформі, долучатися до нашої команди. Чекаємо на талановитих людей різного профілю: юристів, аналітиків, адмінів, бухгалтерів й інших фахівців. Разом ми будемо створювати державну службу нового зразка, нової культури», — зазначив О. Петренко.

Вакансії будуть оголошені найближчим часом. Очікується, що в Службі працюватимуть близько тисячі людей, більшість із них — у регіональних підрозділах.

За матеріалами moz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті