Все про аптеки: питання реформування аптечного бізнесу

10 Жовтня 2018 5:40 Поділитися


17 листопада 2018 р. Інститут права технологій та інновацій спільно з Асоціацією фармацевтичного та медичного права проводить школу «ВСЕ ПРО АПТЕКИ: питання реформування аптечного бізнесу».

Захід відбудеться у м. Харків за адресою: провул. Каплунівський, 18, та буде корисним для наступних фахівців:

  • фармацевтичних працівників;
  • юристів, що працюють у сфері фармацевтичного та медичного права;
  • усіх, хто хоче розпочати аптечний бізнес.

Учасники розглянуть наступні питання.

ЧИ Є ЖИТТЯ ПІСЛЯ ЗАКОНУ ПРО АПТЕКИ: все про проект закону про внесення змін до Закону України «Про лікарські засоби» щодо забезпечення економічної конкуренції та захисту прав пацієнтів при здійсненні роздрібної торгівлі лікарськими засобами № 8591:

  • як захистити себе та/або як створити власний бізнес сьогодні в нових умовах;
  • структурні підрозділи аптек і ФАП: особливості діяльності сьогодні і в майбутньому.

СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: особливості впровадження:

  • що потрібно знати про належну аптечну практику;
  • практикум з підготовки документів щодо системи якості.

«СЮРПИЗИ» від органів державного контролю якості лікарських засобів:

  • як захистити себе та що потрібно знати;
  • «мінні поля» при вилученні зразків лікарських засобів: за чим необхідно спостерігати.

ДО ВАС ПРИЙШЛИ «З ПРИВІТАННЯМ» ПРАВООХОРОНЦІ: хто знаходиться в зоні ризику та як себе захистити:

  • правові аспекти обігу комбінованих лікарських засобів: аналіз судової практики;
  • обшуки в стилі «luxuria».

ПРОЕКТ ЗАКОНУ ПРО ОСОБЛИВОСТІ ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ ОКРЕМИХ ПОЛОЖЕНЬ ЗАКОНОДАВСТВА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ЩОДО ОБІГУ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ № 4465: що треба знати:

  • спеціальні положення щодо обігу окремих груп лікарських засобів;
  • нові положення щодо здійснення аптечної діяльності.

Спікери:

Віталій Михайлович Пашков, доктор юридичних наук, професор, член правління ГО «Асоціація фармацевтичного та медичного права».

З 1998 р. має досвід роботи на юридичних посадах в органах державного контрою якості лікарських засобів на регіональному рівні, у тому числі в центральному органі виконавчої влади як органу ліцензування у м. Київ. Працював заступником директора потужного обласного комунального фармацевтичного підприємства. Захистив дисертацію кандидата юридичних наук з питань правового регулювання обігу лікарських засобів та докторську дисертацію, присвячену проблемам господарсько-правового забезпечення у сфері охорони здоров’я. Розробник низки законопроектів, у тому числі з питань правового регулювання фармацевтичної діяльності.

Наталія Олександрівна Гуторова, доктор юридичних наук, професор, академік Національної академії правових наук України, адвокат, голова правління ГО «Асоціація фармацевтичного та медичного права».

Фахівець з питань відповідальності за правопорушення у сфері медичної і фармацевтичної діяльності. Має досвід практичної роботи в якості слідчого та адвоката. Починаючи з 2014 р. займається медичним і фармацевтичним правом, є організатором і активним учасником Полтавського медико-правового форуму. Розробник низки законопроектів з питань правового регулювання фармацевтичної діяльності.

Ольга Андріївна Хмельницька, провізор-спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії зі спеціальності «Організація і управління фармацією», голова правління Полтавської обласної громадської організації «Асоціація працівників фармацевтичної галузі», член правління громадської організації «Всеукраїнська фармацевтична палата».

Має досвід практичної діяльності на посадах старшого провізора аптеки, завідувача обласної контрольно-аналітичної лабораторії об’єднання «Фармація» та 11 років працювала керівником органу державного контролю якості лікарських засобів у Полтавській обл. Має досвід роботи на посадах завідувача аптеки та заступника директора, у тому числі потужного обласного підприємства ПОКП «Полтавафарм». Захистила кандидатську дисертацію з теми «Удосконалення організації контролю якості лікарських засобів на регіональному рівні». З 2007 р. викладає на кафедрі «Управління та економіка фармації» в Інституті підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету.

Вартість участі: за умови раннього бронювання до 01.11.2018 р. — 950 грн.

За умови бронювання з 01.11 до 17.11.2018 р. — 1250 грн.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/d9ms8SeCL8b0Luk22

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті