Розумна турбота: Teva представила оновлений корпоративний бренд в Україні

Оновлення бренду Teva на глобальному рівні є результатом кількох років підготовки, а також відображенням динамічного розвитку компанії. В основі нової Teva — прагнення забезпечувати пацієнтів в усьому світі інноваційними та якісними лікарськими засобами для кращого життя. Україна є однією з перших країн, де Teva втілює нову стратегію розвитку корпоративного бренду та новий візуальний стиль.

Основою для нової Teva стали результати досліджень, які проводилися у 2015–2017 рр. у 20 країнах за участю близько 22 тис. пацієнтів, у тому числі з хронічними захворюваннями, опікунів, лікарів та фармацевтів; а також серії глибинних інтерв’ю в Україні у 2018 р. На їх основі українська команда Teva визначила три головних напрямки для змін:

  • створення і розвиток спеціальної лінійки генеричних препаратів під брендом Teva, які мають високу якість і помірну ціну та покривають більшість терапевтичних напрямків. Нині вона налічує 30 найменувань рецептурних препаратів «МНН-Тева» та один безрецептурний препарат;
  • новий дизайн упаковок лікарських засобів, зручний для пацієнтів та фармацевтів, який має максимальний візуальний ефект, доносить ключову інформацію і швидко ідентифікується. До кінця 2020 р. всі лікарські засоби Teva, понад 600 найменувань, представлених в Україні, матимуть новий дизайн. Серед особливостей нового дизайну — ілюстрації зони хвороби, форми випуску та дозування;

  • розвиток цифрових способів спілкування з пацієнтами та тими, хто про них піклується, зокрема, оновлення корпоративного сайту www.teva.ua і створення української сторінки Teva у Facebook www.facebook.com/tevaukraine. Крім інформації про управління своїм здоров’ям і здоров’ям рідних, Teva розробляє спрощені та більш зрозумілі пацієнтам інструкції для низки лікарських засобів. Деякі з них вже сьогодні доступні за QR-кодами на упаковках препаратів (приклад: qr.teva.ua/271419).

Усі проекти у цих трьох напрямках об’єднуються ідеєю «Розумної турботи» — персоналізованого підходу до турботи про своє здоров’я та здоров’я близьких з урахуванням медичних та індивідуальних потреб.

Teva втілює «Розумну турботу» не тільки для пацієнтів, але й для тих, хто про них піклується. За даними досліджень компанії, понад 40% дорослого населення у різних куточках світу піклується про здоров’я одного або кількох рідних, часто дітей або батьків, тобто є опікунами. І їм самим потрібні увага і турбота.

В Україні в основному опікуни (понад 60%) — це жінки, берегині. Більше 30% з них визнають, що обов’язки, пов’язані зі здоров’ям рідних, є для них великим емоційним навантаженням та негативно впливають на звичний спосіб життя. 20% берегинь зазначають, що мають обмаль часу, 34% — що потребують більше інформації і кращого розуміння призначеного курсу лікування. Більшість з них також говорять про брак підтримки і вдячності. Майже 50% українських берегинь піклуються про здоров’я старших родичів, котрі часто мають хронічні захворювання.

Ці дані були враховані у концепції оновлення Teva в Україні.

«Ми пишаємося тим, що Україна є однією з перших 10 країн, які представили новий бренд Teva. Це важливий крок для всієї компанії і нова сторінка нашої історії. Ми починаємо з трьох напрямків змін, тісно пов’язаних зі стратегічними можливостями і сильними сторонами Teva, а також найактуальнішими потребами українських пацієнтів і берегинь. Кінцева мета цих змін — розширювати доступ до інноваційного та якісного лікування в Україні. На шляху до цієї цілі попереду ще багато роботи», — говорить Дмитро Спіцин, генеральний директор «Тева Україна».

Інформація про компанію

ТОВ «Тева Україна» – найбільша міжнародна фармацевтична компанія в Україні та один із трьох лідерів українського фармацевтичного ринку*. Компанія представляє понад 200 генеричних та оригінальних лікарських препаратів, які застосовуються у різних галузях медицини. «Тева Україна» об’єднує близько 400 співробітників. У 2017 р. компанія відзначила 20-річчя діяльності в Україні.

«Тева Україна» є частиною Teva Pharmaceutical Industries Ltd (Teva), провідної міжнародної фармацевтичної компанії зі штаб-квартирою в Ізраїлі, заснованої у 1901 р. Teva спеціалізується на розробці, виробництві та маркетингу генеричних та оригінальних лікарських препаратів, а також активних фармацевтичних інгредієнтів. Компанія використовує понад 1800 молекул у виробництві препаратів для більшості ключових терапевтичних напрямків.

Компанія об’єднує близько 40 000 співробітників у 60 країнах світу. Препаратами та послугами Teva щодня користуються близько 200 млн пацієнтів.

Більше інформації про Teva Pharmaceutical Industries Limited — на сайті www.tevapharm.com.

Тева: турбуємося про тих, хто турбується про вас!

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»,
за матеріалами прес-релізу компанії Teva


*За даними аналітичної системи дослідження ринку «PharmXplorer»/«Фармстандарт» компанії «Proxima Research» за обсягами роздрібних продажів у грошовому вираженні за 9 міс 2018 р.

Інформація для професійної діяльності медичних і фармацевтичних працівників.

ФЛУКОНАЗОЛ-ТЕВА. Склад. 1 капсула тверда містить 150 мг флуконазолу. Фармакологічна група. Протигрибкові препарати для системного застосування, похідні триазолу. Код АТХ J02A C01. Показання. Гострий вагінальний кандидоз, коли місцева терапія не є доцільною. Кандидозний баланіт, коли місцева терапія не є доцільною. Протипоказання. Гіперчутливість до флуконазолу, інших азольних речовин або будь-якої з допоміжних речовин препарату; одночасне застосування флуконазолу з терфенадином протипоказане пацієнтам, які приймають флуконазол багаторазово у дозах 400 мг на добу або вище, одночасне застосування флуконазолу з іншими лікарськими засобами, що спричиняють подовження інтервалу Q–T та метаболізуються за допомогою ферменту CYP 3А4. Побічні реакції. Найчастіше (>1/10) повідомлялося про такі побічні реакції, як головний біль, біль у животі, діарея, нудота, блювання, висипання, підвищення рівня аланінамінотрансферази (АлАТ), аспартатамінотрансферази (АсАТ), лужної фосфатази крові. Виробник. АТ «Фармацевтичний завод «ТЕВА». Категорія відпуску. Без рецепта. Р.с. UA/16524/01/03. Термін дії посвідчення з 22.12.2017 до 22.12.2022 р. З повною інформацією про препарат можна ознайомитися в інструкції для медичного застосування.

ВАЗАР А. Склад. 1 таблетка, вкрита плівковою оболонкою, містить амлодипіну у вигляді амлодипіну бесилату 5 мг та валсартану 80 мг, або амлодипіну у вигляді амлодипіну бесилату 5 мг та валсартану 160 мг, або амлодипіну у вигляді амлодипіну бесилату 10 мг та валсартану 160 мг. Фармакологічна група. Препарати антагоністів ангіотензину ІІ та блокатори кальцієвих каналів. Код АТХ С09D B01. Показання. Есенціальна гіпертензія у пацієнтів, артеріальний тиск яких не регулюється за допомогою монотерапії амлодипіном або валсартаном. Протипоказання. Підвищена чутливість до активної субстанції, похідних дигідропіридину або будь-якої з допоміжних речовин препарату; тяжкі порушення функції печінки, біліарний цироз печінки або холестаз; супутнє застосування амлодипіну/валсартану з лікарськими засобами, що містять аліскірен, хворим на цукровий діабет та ниркову недостатність; протипоказано вагітним та жінкам, які планують завагітніти; артеріальна гіпотензія тяжкого ступеня; шок (в тому числі кардіогенний шок); обструкція вивідного тракту лівого шлуночка (наприклад стеноз аорти тяжкого ступеня); гемодинамічно нестабільна серцева недостатність після гострого інфаркту міокарда. Побічні реакції. Побічні реакції, що спостерігалися найчастіше або були значними чи тяжкими: назофарингіти, грип, гіперчутливість, головний біль, непритомність, ортостатична гіпотензія, набряки, набряки м’яких тканин, набряки обличчя, периферичні набряки, підвищена втомлюваність, почервоніння обличчя, астенія та припливи. Виробник. Прілаз баруна Філіповича 25, 10000 Загреб, Хорватія. Категорія відпуску. За рецептом. Р.с. UA/16513/01/03. Термін дії посвідчення з 22.12.2017 до 22.12.2022 р. З повною інформацією про препарат можна ознайомитися в інструкції для медичного застосування.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті