Держлікслужба формує робочу групу з питань осіб з інвалідністю

27 Листопада 2018 9:56 Поділитися

Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі — Держлікслужба) розпочато формування робочої групи з питань забезпечення, дотримання та реалізації прав і свобод осіб з інвалідністю відповідно до вимог Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю.

Таке рішення прийнято на виконання розпорядження Уряду від 28.12.2016 р. № 1073-р «Про затвердження плану заходів з виконання рекомендацій, викладених у заключних зауваженнях, наданих Комітетом ООН з прав осіб з інвалідністю, до першої доповіді України про виконання Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю на період до 2020 року».

Держлікслужба має намір залучити до складу робочої групи представників громадських об’єднань, які опікуються питаннями осіб з інвалідністю. У зв’язку із цим Держлікслужба пропонує заінтересованим громадським об’єднанням до 22 грудня 2018 р. надати кандидатури до складу вищезазначеної робочої групи.

Пропозиції можна надавати офіційними листами на адресу: 03115, м. Київ, просп. Перемоги, 120А (з копією на електронну адресу: [email protected]).

За матеріалами www.dls.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті