З Новим 2019 роком та Рiздвом Христовим!

Вітаю з прийдешніми святами — Різдвом Христовим і Новим роком!

У передчутті Новорічно-різдвяних свят я часто згадую захоп­лення, які викликали в мене ці зимові дні у дитинстві. Засніжені вулиці й теплий малиновий чай. Незграбно прикрашена, але яскрава ялинка. Запах хвої та мандаринок. А поруч — рідні люди та щирі вітання.

Я бажаю, щоб схожі відчуття тепла і затишку цієї зими народилися й у вашому серці! І хочу, щоб ви відчували піклування і любов рідних та друзів. Мрію, аби з’явилася впевненість у тому, що новий рік принесе нам усім тільки кращі зміни.

Я часто зустрічаю людей, які творять добро і не очікують за це винагороди. Вони — серед нас: це волонтери, які рятують життя; це матері усиновлених дітей, серце яких вміщує велику любов; це наші старенькі, які навіть у складних умовах сьогодення не розгубили душевної доброти. Ми живемо в країні відважних, сильних, працьовитих, розумних і гідних людей.

І серед них — ви, дорогі лікарі та фармацевти. Вірю, невдовзі ваша важлива робота буде гідно оцінена як у фінансовому, так і моральному аспектах. Система охорони здоров’я нарешті отримає необхідне фінансування, а всі українці — доступні та якісні медичні послуги. Впевнена, ми будемо жити у справедливій державі, у якій людей, що обрали своїм життєвим шляхом порятунок інших, обов’язково будуть шанувати.

Щиро бажаю здоров’я, добробуту, здійснення задумів і мрій, нових звершень і святкового настрою! Успішного нам усім 2019 року!

 Хай береже вас Бог!

З любов’ю та повагою
Ольга Богомолець


Шановні фармацевти, провізори, усі, хто працює у фармацевтичній галузі!

Щиро вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим!

Ці святкові дні завжди наповнені мріями та сподіваннями, які обов’язково мають здійснитися. Нехай чарівні свята дарують вам нові сили та натхнення на добрі справи.

Хочу побажати, щоб наступний рік став роком хороших змін для кожного з нас. Щоб усі бажання, які ви загадаєте у святкову ніч, обов’язково здійснилися.

Дякую за спільний шлях до покращення фармацевтичної галузі в нашій країні. Бажаю всім нових сил, оптимізму та віри у краще майбутнє.

Здоров’я міцного вам і вашим родинам, добробуту та сімейного затишку. І звичайно, нехай ваша професія приносить лише задоволення та подяку від людей.

Щасливого Нового року, веселих свят та смачної куті в родинному колі!

Ірина Сисоєнко


Дорогі українці, вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай прийдешній рік буде щасливим і успішним для кожного з нас і для всієї країни. Хочу всім побажати, щоб це був рік нашої перемоги над одвічним ворогом, рік розбудови сучасної демократичної та європейської держави, економічного відновлення, стабільності, національної згоди і єдності.

2019 — рік народного волевиявлення, і на виборах нам потрібно прийняти надзвичайно виважені, мудрі рішення. Від нашого критичного мислення, здатності аналізувати вчинки, а не гасел і обіцянок політиків залежить, яким буде наше життя, чи влада стане нарешті українською. Вірю, що ми здатні згуртуватися заради кращого майбутнього України.

Висловлюю вдячність і шану українським вої­нам та волонтерам. Дякую всім, хто спільно працював задля розвитку галузі охорони здоров’я, хто рятував життя і зберігав здоров’я людей.

Бажаю всім нам миру, добра та міцного здоров’я. Нехай новий рік наповнить домівки злагодою та достатком. Зичу всім Божого благословення і наснаги творити добро. Бережи всіх нас Господь!

 Щасливого Нового року та світлого Різдва Христового!

З пошаною
Олег Мусій,
заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я


Шановні колеги!

Від академічної спільноти Національного фармацевтичного університету прийміть щирі вітання з нагоди Нового 2019 року та Різдва Христового.

Ми стоїмо на порозі чергового року. Яким він стане — залежить від нас. І саме цими днями ми можемо запрограмувати його.

Ми щодня будемо працювати, тож нехай поруч буде невичерпне джерело натхнення та команда однодумців. Ми щодня будемо повертатися до рідних домівок, тож нехай у родинах пануватиме тепло та злагода. Ми будемо жити насиченим життям, тож нехай буде здоров’я, мрії та бажання творити добро.

 З Новим роком та Різдвом Христовим, фармацевтична Україно!

Алла Котвіцька,
ректор Національного фармацевтичного університету


Шановні колеги та партнери!

Прийміть наші найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Рік, який пройшов, приніс нам з вами нові враження, безцінний досвід, важливі результати та помітні професійні здобутки. Дякуємо всім, хто долучався до цього. Бажаємо всім нам у 2019 році добра, радості, миру!

Бажаємо, щоб позитивні зміни у житті нашої країни зміцнили нашу волю до розвитку та благополуччя.

Нехай Різдвяна зоря запалить у наших серцях вогонь віри та любові, радості та невичерпної енергії! З Новим роком та Різдвом Христовим!

Дякую!

 Вітаю вас з усіма святами!

З повагою
Тетяна Думенко


Шановні колеги!

З найкращими побажаннями колектив Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками вітає вас з новорічними та різдвяними святами!

Бажаємо миру, натхнення, успіху та професійного зростання.

Нехай у вашому житті панують любов і щастя, здоров’я і добробут, радість та порозуміння.

 З Новим 2019 роком!

Колектив Держлікслужби


Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай Новий 2019 рік принесе у ваші домівки достаток та злагоду, любов та мир, наповнить серця радістю, а душі — теп­лом та спокоєм.

Бажаю вам здійснення найзаповітніших мрій та гарного святкового настрою!

Веселих і добрих вам свят!

 З повагою
Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України

Ідуть роки, летять хвилини, біжить нестримно дикий час, та вірю, що не зникне безслідно в пам’яті кожного з нас — 2018.

Цей непростий час ми прожили з мудрим терпінням, взаємоповагою та впевненістю в кращому майбутньому.

Висловлюючи вдячність за співпрацю в минулому, переконаний, що завдяки нашій спільній відповідальності, величезному практичному досвіду й надалі будемо успішно реалізовувати всі творчі плани й задуми задля розвитку наших підприємств, в ім’я Української держави.

Нехай Різдво Христове щедрує нам МИР та бажання творити добро, а життєва стабільність та родинний затишок додадуть сил для впевнених творчих кроків, які нестимуть усім нам здійснення сподівань!

Вірю, що Новий 2019 рік подарує визначні події, очікувані досягнення, атмосферу тепла людських стосунків.

 З повагою
Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»

Дорогі друзі!

Прийміть найщиріші побажання з нагоди прийдешніх новорічних та різдвяних свят.

Нехай вони принесуть усім мир, злагоду, впевненість у майбутньому. Щоб родинний затишок, добро і благополуччя панували у ваших оселях.

Бажаю, аби новий рік був щедрим на безмежне натхнення, яскраві успіхи, приємний смак перемог. Процвітання, злагоди й здоров’я вам, вашим сім’ям та друзям!

З повагою
Ігор Червоненко,
голова правління ГС «Аптечна професійна асоціація України (АПАУ)»


Дорогі друзі!

Щиро вітаю всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаю нових сил для втілення найамбітніших планів і звершень, успіхів у праці.

Нехай дух Нового року принесе відчуття казки, Різдво дарує віру в чудеса, а у житті панують лише гармонія та вдача.

Міцного здоров’я і родинного щастя, достатку і благополуччя, гарного настрою і любові!

З повагою
Петро Чепель,
голова ВГО «Аптечна професійна асоціація України»


Шановні колеги, друзі!

Поздоровляю вас з наступаючим Новим 2019 роком та Різдвом Христовим !

Бажаю вам здійснення всіх ваших мрій та бажань, успішної реалізації проектів і починань.

Вам та вашим родинам — міцного здоров’я, сімейного благополуччя, вашому бізнесу — процвітання та успіху.

Плекаємо надію, що 2019 рік принесе до України мир та спокій.

 З повагою
Олег Клімов,
голова правління ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата»,
член Ради МФФ

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай Новий рік принесе вам сили та енергію для втілення найамбітніших планів і звершень, а вашим родинам — мир та гармонію.

Бажаю вам міцного здоров’я, злагоди й благополуччя. А ще — сил для нових звершень, успіхів у професійній діяльності, вірних друзів та надійних партнерів у добрих справах!

Дякую всім за плідну співпрацю та сподіваюся на її успішне продовження в наступному році.

Тетяна Котляр,
голова правління ГС «ФармУкраїна»


Вітаємо представників медичної та фармацевтичної спільнот із прийдешнім Новим 2019 роком!

Нехай він принесе мир нашій країні, злагоду у ваші родини!

Повертаючись думками до подій 2018 року, ми б хотіли відмітити готовність вищого керівництва держави і профільних органів сприяти реформам в Україні, підходити до вирішення проб­лем сфери охорони здоров’я відкрито. Незважаючи на низку складнощів, завдяки спільним діям і пошуку збалансованих позицій для задоволення державницьких інтересів і потреб бізнес-спільноти нами було зроблено чимало для покращення доступності ліків та медичних виробів. До того ж, особливу увагу приділили державні органи разом із Комітетом Асоціації сприянню розвитку сфери клінічних досліджень в Україні.

Попереду важливий рік, що міститиме низку переломних моментів для галузі охорони здоров’я України. Комітет з охорони здоров’я Асоціації — це спільнота професіоналів галузі з активною громадянською позицією, яких об’єднує бажання вносити ефективні зміни у розвиток сфери охорони здоров’я і покращувати бізнес-клімат у державі. Ми вважаємо, що започаткований курс на реформування, якісні зміни у фармацевтичній сфері, що співвідносяться з найкращими практиками країн — членів ЄС, підтримка розвитку сфери клінічних досліджень в Україні мають продовжитися. Часи зволікання, стагнації й популізму вже відійшли в минуле, на часі — спільна змістовна і професійна робота від усіх сторін, що буде рушійною силою ефективних змін.

Ми очікуємо, що темпи та якість опрацювання комплексу стратегічних завдань держави змінюватимуться лише на краще. Тільки всебічний аналіз питань, послідовність у словах та діях, висока відповідальність нинішніх державних дія­чів і їх послідовників за прийняті рішення можуть у результаті надати підтримку сфері охорони здоров’я і в цілому країні, яка переживає нелегкі часи. І лише у такий спосіб можливості й час, втрачені в попередні роки, можна надолужити.

Комітет з охорони здоров’я Асоціації очікує, що стабільна співпраця з державними органами продовжиться й у 2019 році, а її результати працюватимуть на користь інвестиційної привабливості фармацевтичної та медичної сфер, доступності якісних ліків і медичних виробів, раціональному використанню людських ресурсів і коштів державного бюджету, підвищенню якості медичного обслуговування, чесних і прозорих правил роботи бізнесу.

Бажаємо всім друзям, колегам і партнерам натхнення і життєвої енергії у Новому 2019 році! Ми впевнені, що будь-які нові виклики й перешкоди не уповільнять започаткований рух вперед.

 З повагою
Комітет з охорони здоров’я
Європейської Бізнес Асоціації

Дорогі колеги, партнери та друзі!

Від імені Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» AMOMD™ прийміть найщиріші вітання з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!

Ці свята мають особливе значення, оскільки знаменують собою завершення старого року, у якому ми спільно працювали над вирішенням актуальних питань та поставлених завдань, а також народження Нового часу та нових звершень.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, втілення в життя ваших творчих планів і, безсумнівно, удачі!

Ми віримо, що Новий 2019 рік стане для вас і ваших рідних роком добрих змін, а Різдво Христове наповнить серце вірою в чудеса.

Висловлюємо надію, що наша відповідальна спільна діяльність в новому році буде ще більш результативною, а наші громадські ініціативи будуть враховані та оцінені українською владою.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З найкращими побажаннями команда Асоціації
«Оператори ринку медичних виробів» AMOMD™


Шановні колеги та друзі!

Колектив Асоціації «Виробників інноваційних ліків» («АПРАД») щиро вітає вас з Новим 2019 роком та Різдвом! Нехай цей Новий Рік принесе вам гарні новини, щасливі події, втілення найамбітніших планів та впевненість у майбутньому.

У 2019 році наша Асоціація і надалі активно долучатиметься до процесу реформування системи охорони здоров’я та інших важливих для суспільства ініціатив з метою забезпечення доступу наших громадян до інноваційних ліків, покликаних поліпшити якість та тривалість життя.

Рік, що минає, був насичений важливими подіями та змінами в системі охорони здоров’я, і ще багато копіткої роботи очікує попереду. Однак разом ми зможемо досягти найкращих результатів, керуючись найліпшими світовими практиками, адже здоров’я людей є головною цінністю будь-якої спільноти.

Бажаємо вам міцного здоров’я, професійних успіхів, вдалих проектів, мудрості, терпіння і позитивного настрою.

 Веселих свят!

З повагою
Володимир Редько,
виконавчий директор Асоціації виробників інноваційних ліків «АПРаД»


Шановні друзі!
Асоціація фармацевтичного та медичного права вітає вас з чарівними святами — Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай цей рік стане для вас найщасливішим, принесе здоров’я, радощі, добробут, успіх в усіх ваших починаннях і обов’язково залишить все те, що вам дороге! Хай збуваються всі бажання: і найменші, і найбільші. Нехай всі труднощі обійдуть стороною, а всі колеги будуть справжніми друзями. Бажаємо, щоб справа, якою ви займаєтеся та якій повністю себе віддаєте, приносила справжнє задоволення, вас завжди цінували і вашими досягненнями пишалися.

Більше вам удачі й радощів, поменше смутку й тривоги.

 З Новим роком та Різдвом Христовим!

Наталія Гуторова,
голова Правління ГО «Асоціація фармацевтичного та медичного права», доктор юридичних наук, професор, академік НАПрН України


Шановні колеги, дорогі друзі!

Прийміть найщиріші вітання з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!

Будуючи плани на прийдешній рік, ми завжди сподіваємося на краще, мріємо, загадуємо бажання. Нехай ці світлі свята — вісники оновлення, мрій і сподівань — принесуть вам і вашим родинам добро і злагоду, мир і достаток, наповнять ваші оселі щастям і родинним теплом.

Рік, що минає, був непростим, сповненим ділової активності та змін у діяльності аптечних закладів та їх працівників. Попереду ще багато дискусій, нововведень, реформ нашої галузі, тож я бажаю нам усім сил і натхнення знайти найкращі рішення для задоволення інтересів усіх учасників фармацевтичного ринку заради дотримання головної нашої місії — забезпечення людей якісними та безпечними ліками, бо здоров’я нації — одна з головних цінностей сучасної прогресивної держави.

Зичу, щоб наступний рік був повний справджених надій, здійснених мрій, досягнутих цілей і професійних перемог!

З повагою
Михайло Пасічник,
президент Громадської спілки «Фармацевтична Ліга України»


Шановні колеги! Дорогі фармацевти, провізори!

Перегортаємо ще одну сторінку нашої історії і свого життя та зустрічаємо черговий Новий рік та Різдво Христове.

Від імені Вінницької обласної асоціації фармацевтів «Кум Део» прийміть найщиріші вітання з нагоди Нового року та Різдва Христового.

Нехай 2019 рік принесе країні мир, а вам тільки приємні зміни, вірних друзів, сонячне світло в душі, багато добра, любові й благополуччя.

Усім вам міцного здоров’я, досягнень і нових звершень у професійній сфері, щастя в особистому житті. Добра, радості, натхнення вам і вашим родинам. І хай яскрава різдвяна зірка сповістить вас про свято душі, принесе спогади про дитинство і родинний затишок та подарує благословення, радість і надію.

Щасливого Нового року та веселого Різдва.

З повагою
Лариса Просяник,
голова правління Вінницької обласної асоціації фармацевтів «Кум Део».


Шановні колеги!

Сердечно вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо здійснення всіх намічених планів і досягнення поставлених цілей. Успіхів вам у всіх ваших добрих починаннях, міцного здоров’я, благополуччя, мирного неба і Божого благословення!

З повагою
Людмила Горюнова,
голова правління Київської обласної асоціації аптечних працівників, заслужений працівник фармації України


 

Прийміть щирі вітання та найкращі побажання з нагоди Нового 2019 року та Різдва Христового!

Нехай невід’ємними ознаками наступного року стануть для вас стабільність та злагода, благополуччя і процвітання. Нехай лише в спогадах залишаться втрати, негаразди та епідемії.

Бажаємо вам завзяття та рішучості, поваги й натхнення, професійних та особистих досягнень, нових друзів та партнерів, яскравих та щасливих подій, усього найкращого!

З повагою
Олена Пруднікова
від імені членів ГО «ВО Миколаївська
фармацевтична асоціація «Фармрада»


Шановні колеги, дорогі друзі!

Щиро вітаю вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай наступний рік подарує вам незабутні позитивні емоції, буде наповнений приємними та радісними подіями, незабутніми враженнями, цікавими зустрічами та суцільним щастям. Віримо в те, що всі труднощі та негаразди залишилися далеко позаду, а попереду на нас чекають лише позитивні емоції, нові здобутки та успіхи як в роботі, так і в особистому житті. Нехай святковий настрій, відчуття щастя, радості, легкості та позитиву супроводжують вас упродовж усього наступного року.

Я хочу побажати вам здоров’я, щастя, любові, наснаги і насолоди від життя! Цінуйте кожну секунду, кожну хвилину! Нехай збуваються всі ваші плани, наміри та мрії.

З повагою
Іван Сорока,
президент Українського медичного клубу, голова медико-фармацевтичного комітету громадської ради МОЗ, заслужений працівник охорони здоров’я України


Редакція «Щотижневика АПТЕКА» приєднується до всіх привітань та теплих слів!

Нехай Новий 2019 рік буде світлим, щасливим та мирним, а Різдво Христове наповнить ваші серця любов’ю, надією і вірою! Щастя вам, подальших професійних досягнень, родинного затишку та добробуту!

Дякуємо всім вам за співпрацю. До зустрічі в Новому 2019 році!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті