Органи державного нагляду в цьому році провели близько 900 планових перевірок та стільки ж позапланових — ДРС

25 Січня 2019 3:08 Поділитися

Органи державного нагляду у цьому році провели близько 900 планових перевірок та стільки ж позапланових – ДРСДержавна регуляторна служба України (ДРС) із посиланням на дані порталу inspections.gov.ua повідомляє, що станом на 25 січня 2019 р. органами державного нагляду (контролю) проведено близько 893 планових перевірок та 896 — позапланових.

Найбільше планових перевірок провели Державна служба України з надзвичайних ситуацій — 338 та Державна служба України з питань праці — 216. Між тим Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів — 90, а Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками — 84.

Найбільше позапланових перевірок провели Державна служба України з питань праці — 306, Пенсійний фонд України — 248 та Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів — 210. Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками — 5.

Нагадаємо, раніше ми оприлюднювали позицію ДРС щодо наявності повноважень у органів державного нагляду (контролю) на проведення перевірок й права підприємців не допускати їх до проведення перевірок за відсутності затверджених уніфікованих форм актів, що складаються за результатами перевірок.

За матеріалами www.drs.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті