Рішення суду про відсторонення Уляни Супрун від виконання обов’язків міністра буде оскаржено — заява Уряду

05 Лютого 2019 3:58 Поділитися

Український Уряд занепокоєний тиском, який здійснюється останнім часом різними способами з метою зупинки зусиль з реформування галузі охорони здоров’я, які здійснює команда МОЗ України на чолі з в.о. міністра Уляною Супрун. Відповідну заяву розміщено на урядовому порталі після поширення в соціальних мережах та ЗМІ інформації про заборону У. Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров’я.

«Ця команда з моменту приходу в Міністерство оголосила війну тим корумпованим схемам, які процвітали в галузі роками, і це, на наш погляд, чи не головна причина того, чому проти Уляни Супрун і її команди була розгорнута справжня війна», — коментують в Уряді.

Повідомляється, що за підтримки КМУ профільним міністерством розпочато впровадження в медичній галузі змін, які потрібно було розпочинати вже давно.

«Сьогодні усі ці зусилля ставляться під сумнів і робиться все для того, щоб повернути у галузь ті підходи, які і стали причинами сьогоднішніх проблем. Тому ми вкрай занепокоєні цим рішенням Окружного адміністративного суду Києва щодо відсторонення Уляни Супрун від виконання обов’язків. Це рішення буде оскаржено у встановленому законом порядку, і ми будемо добиватися його скасування у визначеному законом порядку», — повідомляють у КМУ, висловлюючи підтримку У. Супрун.

За матеріалами www.kmu.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті